+PAUL-XX Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Erau cei mai uniti,erau cei mai buni.uni si au ingropat numele,altora nu lea mai pasat de el alti au devenit umbre ale lumini si noptii. eu nu am niki o putere,dar am vazut pe alti si am vazut puterea lor,am vazut ce se putea si ce facea.dar totul a devenit un desert si au fost acoperiti de umbra ce o data candva se ascundea de lumina lor puternica ce reflecta dincolo de univers.sunt aici si traiesc si incerc sai tin in amintirile proaspete si vii asa cum au facut si ei cu mine sa fiu si cea ce am devenit. de vreti sa stiti mai multe si sa intelegeti urmariti linkul
Am!raL Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 dragutz ) http://world2.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=164000115 O tigara scurteaza viata cu 2 minute. O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute. Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!! Am Electrozi 3.25 mm Super Tit de vanzare ! pentru mai multe detalii da-ti PM cu id-ul vostru !
+Nameless Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 misto rau de tot mai ales muzica;)))
+PAUL-XX Posted December 13, 2007 Author Report Posted December 13, 2007 Din pacate trebui sa va anuntz caci din motive personale si legate de problemele in legatura cu servarul si in legatura cu clanul inca unul dintre buni si devotati nostri prieteni sa hotarat sa paraseasca wTk^Clan.pe langa inca cativa prieteni de ai nostri cei mai buni jukatori ca:Smeagoll acuma a urmat hotararea definitiva a lui FasT AnD FurioS de pleca dintre noi.Sa ai grija de tine frate si ma dane de stire si cand vei avea nevoie de noi vom fi aici pentru tine.te salut si mergi cu Dumnezeu.
+Nameless Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Paule spunemi te rog frumos ce melodie e:D....prima melodie ca a doua e linkin park-numb,dar prima melodie nu am auzit-o niciodata Mersi!
+PAUL-XX Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 dc faci misto tavicule?mai bine nu ai mai fi scris chestia asta si te abtineai de la ironizarile tale ridicole.
+Lus Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Frumos Spus paule...Sper sa va "reuniti" inapoi.Pacat....
chester Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 In leg cu clanul wTk....mai multi au spus ca vor sa refaca clanul...As vrea sa il intreb pe Tavicu cel care detine serverul...de ce nu este de acord cu refacerea clanului? Mie cel putin imi da ban mereu knd vreau sa joc...nu inteleg dc... Inainte se punea problema ca daca eu detin functia de admin pe wtk el numai tine serveru...Am renuntat la acea functie ca sa numai existe probleme. Insa acum nu inteleg cu ce gresesc...nu vreau nik inapoi! Ma repet p a 100000 oara..vreau sa fim iar wTk! Sau macar un motiv pentru care nu am voie sa joc . Intr-un final am discutat cu mai multi membri ai clanului ....si am decis sa refacem clanu asta daca si Tavicu este de acord.Sunt de acord cu orce conditie impusa de Tavicu sau GABY... Cei care nu cunosc despre ce e vorba pls nu raspundeti cu aberati sau mai stiu eu ce ..ms P.S : Astept replay cu raspuns. Ms ! Try Again Never !
Tavicu Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 In leg cu clanul wTk....mai multi au spus ca vor sa refaca clanul...As vrea sa il intreb pe Tavicu cel care detine serverul...de ce nu este de acord cu refacerea clanului? Mie cel putin imi da ban mereu knd vreau sa joc...nu inteleg dc... Inainte se punea problema ca daca eu detin functia de admin pe wtk el numai tine serveru...Am renuntat la acea functie ca sa numai existe probleme. Insa acum nu inteleg cu ce gresesc...nu vreau nik inapoi! Ma repet p a 100000 oara..vreau sa fim iar wTk! Sau macar un motiv pentru care nu am voie sa joc . Intr-un final am discutat cu mai multi membri ai clanului ....si am decis sa refacem clanu asta daca si Tavicu este de acord.Sunt de acord cu orce conditie impusa de Tavicu sau GABY... Cei care nu cunosc despre ce e vorba pls nu raspundeti cu aberati sau mai stiu eu ce ..ms P.S : Astept replay cu raspuns. Ms ! ← Eu personal niciodata nu ti-am dat ban si nu am nimic cu tine! Cat despre clan ... chiar nu stiu cand am zis eu ca nu va las sa faceti clan sau mai stiu eu ce ... faceti ... nu ca m-ar incurca pe mine! Chiar din contra ... doresc sa fac si un server de war ... daca se va infinta clanul.
chester Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Eu personal niciodata nu ti-am dat ban si nu am nimic cu tine! Cat despre clan ... chiar nu stiu cand am zis eu ca nu va las sa faceti clan sau mai stiu eu ce ... faceti ... nu ca m-ar incurca pe mine! Chiar din contra ... doresc sa fac si un server de war ... daca se va infinta clanul. ← oki ...probabil am interpretat eu gresit .nush cn tot m-a da ban dak zici ca nu esti tu.....dak e o sa i anuntz si pe restu si facem clanu. ca am vazut ca mai multi de pe server au la nume wTk .. Try Again Never !
Tavicu Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 oki ...probabil am interpretat eu gresit .nush cn tot m-a da ban dak zici ca nu esti tu.....dak e o sa i anuntz si pe restu si facem clanu. ca am vazut ca mai multi de pe server au la nume wTk .. ← atunci cand iei ban ti se face un screenshot automat continand data,ora,ip si numele adminului care ti-a dat ban.
chester Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 atunci cand iei ban ti se face un screenshot automat continand data,ora,ip si numele adminului care ti-a dat ban. ← asa o fi....oricum dak mai iau ban asa fara motiv fac cerere de unban si gata . Try Again Never !
+PAUL-XX Posted April 1, 2009 Author Report Posted April 1, 2009 poate vreti sa spuneti sa reinfintam clanul,nu sal il infintam caci dei nfintat el a fost 1 data.sincer chester zimi numele ce vor sa mai joake in clan.2 app ce fel de clan?clan de jukat cs numai cand avem timp si chef adica amatori?? <> clan de jukat CS adevarat pana in finalele cupelor de CS gen "ACL" / "PGL"/"EGL"?etc
chester Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 poate vreti sa spuneti sa reinfintam clanul,nu sal il infintam caci dei nfintat el a fost 1 data.sincer chester zimi numele ce vor sa mai joake in clan.2 app ce fel de clan?clan de jukat cs numai cand avem timp si chef adica amatori?? <> clan de jukat CS adevarat pana in finalele cupelor de CS gen "ACL" / "PGL"/"EGL"?etc ← probabil ca numai o sa fim aceashi care eram in primu clan...nu zic sa veniti obligatoriu inapoi sa jucati cs obligat...cine doreste din cei care erau in clan ..si daca poate si vrea sa vina. Daca nu ..facem clanu cu cine e de acord sa revina...si mai departe mai vdm ! Mai intai sa refacem clanu si apoi "cs adevarat". Try Again Never !
+PAUL-XX Posted April 1, 2009 Author Report Posted April 1, 2009 cel mai tare faza care ma amuza si ma va amuzza toata viata va fi acela cand am propus eu nimeni nu a vrut toti ignor me ca sa facem clanul.si mam zbatut tot la fel vb cuu uni si cu alti.f tare pot sa spun.oricum chiar de vin pot sa zic ca timpul meu nu mai acelasi ca acuma doi ani cand aveam timp si appoul de mai sus .sa vedem care mai vine.
chester Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 vedem care sunt de acord sa revina ..si apoi vb cu GABY si vedem cum facem...momentan sa vedem cine revine Try Again Never !
Tavicu Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 vedem care sunt de acord sa revina ..si apoi vb cu GABY si vedem cum facem...momentan sa vedem cine revine ← serverul de war cel tarziu saptamana viitoare e up ...
chester Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 serverul de war cel tarziu saptamana viitoare e up ... ← bun asa ....suntem gata pana atunci ... P.S : mie pe forum la wTk nu imi mere sa postez nik .. imi trebuie link de activare care nici acum nu l-am primit ... Try Again Never !
Tavicu Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 bun asa ....suntem gata pana atunci ... P.S : mie pe forum la wTk nu imi mere sa postez nik .. imi trebuie link de activare care nici acum nu l-am primit ... ← trebuia sa primesti prin email ... o sa iti activez eu contu sa imi zici useru tau
chester Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 trebuia sa primesti prin email ... o sa iti activez eu contu sa imi zici useru tau ← stiu ca trebuia sa primesc... user : CheS Try Again Never !
Tavicu Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 stiu ca trebuia sa primesc... user : CheS ← ar trebui sa fie activat acuma.
chester Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 ar trebui sa fie activat acuma. ← gata mere ms Try Again Never !
Tavicu Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 gata mere ms ← voi mai amana pana dupa paste deschiderea serverului deoarece vreau sa fac ceva schimbari si atunci nu are rost sa deschid serverul pentru o saptamana
chester Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 voi mai amana pana dupa paste deschiderea serverului deoarece vreau sa fac ceva schimbari si atunci nu are rost sa deschid serverul pentru o saptamana ← nu-i nik.momentan treb sa gasim si cativa jucatori pt clan ...ca unii s-au lasat de cs.Jucatori am pentru clan ..chiar f buni dar momentam particip cu ei intr-o cupa si apoi in sezonul 23 in pgl Daca e fac un topic cu cine vrea sa intre in clan ..cu probe de meciuri ...si vedem poate iese ceva . Try Again Never !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now