Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ... revin cu o noua problema .. mi`am dezinstalat windows si mi l`am instalat din nou ... problema pe care am mai postat`o era din cauza unui virus .. dar acum mi`am reinstalat tot si am o problema cu care ma confrunt de cand mi`am bagat internet .. vreo 3-4 luni : intru intr`un joc : Fifa 2007 , WWE Raw , NFS Carbon , cand ies din ele .. in windows imi da ori eroare la joc si cand ii dau don`t send imi da restart , ori cand intru inapoi in joc imi da restart .. si inca ceva .... cand intru in windows imi da o eroare la Windows Exlorer ... cu send si don`r send the error !! :(( astept sugestii !!

Posted

Sar putea sa ai din nou virusi!Cand ai instalat windowsul ai formatat totul???(daca nu ai formatat totul e din cauza asta ....tiau ramas niste fisiere infectate) sau alta posibilitate e ca kitul de la windows pe care l`ai instalat sa aiba virusi sau sa nu fie bun!!Incearca sa instalezi alt kit de windows sa vezi ce se intampla!

Posted

Sunt foarte putine sanse sa fi ramas un virus pe alte partitii...95% e de vina cd de pe care ai instalat win si modu in care ai instalat si 5% sanse sa fi luat virusi dupa ce ai reinstalat windoza

Posted

In momentu instalari windows-ului cablu de retea nu este o problema. Pentruca instalarea este in curs, reteaua nu este configurata, IP-uri nu exista, si PC-ul nu poate comunica cu exteriorul.

Si virusi nu iti vin ei de pe net sau de pe retea pana nu ii accesezi tu, mai ales cand ai un firewall activ.

Posted

In momentu instalari windows-ului cablu de retea nu este o problema.  Pentruca instalarea este in curs, reteaua nu este configurata, IP-uri nu exista, si PC-ul nu poate comunica cu exteriorul.

Si virusi nu iti vin ei de pe net sau de pe retea pana nu ii accesezi tu, mai ales cand ai un firewall activ.

Nu stiu ce sa zic .. zice`timi ce sa fac ... mai nou doar fifa 2007 cand imi iese din el si intru imi da restart ce sa fac ??? dati`mi ID vostru sa vb pleaseee !!!

Posted

Te`as sfatui sa instalezi un alt kit de windows (recomandat winxp sp2) si sa faci o formatare completa!!!Si daca mai ai probleme id-ul meu este dj_smeagoll90 si a lui Johnny e scooby_dj_doo dai un add si vb acolo!!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.