Jump to content

Cum Pot Pune Gradele Unele Sub Altele?

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

Posted

Salut , as avea si eu o intrebare . Am vazut pe mai multe forumuri ca la " The Moderating Team " gradele sunt unele sub altele , adica ce inseamna asta 

De ex. Administratorul sa fie primul deoarece este cel mai mare de pe forum , dupa Super Moderator , moderator , etc... 

La mine nu sunt in ordine , as vrea ceva gen cum este la vBulletin .

Va multumesc!

Posted

Am si eu nevoie ,nu pot descarca de acolo.Dau + 1 daca dati un alt link dar si sa mearga.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Multumesc mult

Kennzo

Respect si ti-am dat +1 ;)

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

• Solution
Posted
AdminCP > Look & Feel > Tema ta > CSS > ipb_styless.css

cauți linia:

#branding {

si maresti acel height cu ceva mai mare, ajusteaza convenabil!

Apoi ca banner-ul sa apara te duci in:

AdminCP > Look & Feel > Easy Logo Changer > Rasfoire ( alegi banner-ul ) + selectezi skin-ul (tema unde doresti sa apara )

Save! si cam asta este! succes!

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.