Jump to content

Probleme Ipb: Nu Gasesc Codurile In Template!?

Recommended Posts

Posted

Salut, în primul rând vreau să-mi cer scuze pentru titlu'.

Am următoarea problemă : Deci , m-am uitat pe tutoriale de p-aici , şi le-am urmărit cu atenţie , de exemplu : tutorialul skining ipb a lu' Courage sau tutorialu' cu topicurile şi posturile alea modificate :
; şi nu găsesc anumite code-uri de acolo , cum este ăla : 
.nstatsNumber, .nstatsText {display: block;text-align: center;color: #acacac;line-height: 23px;text-transform: uppercase;font-size: 16px;}.nstatsText {color: #d5d5d5;font-size: 11px;}

sau altele de genu' , ca să fiu mai explicit , când mă duc să caut în ips_styles sau ceva de genu din Look & Feel , dau CTRL + F , şi scriu ce am de căutat , NU-MI  APARE.  Folosesc IPB 3.4.5  + temele : Carbon Blue şi Deflection ( nici pe aia simplă nu-mi apare).

Posted

Trebuie sa adaugi accest cod la sfarsitul la ips_styles.css

.nstatsNumber, .nstatsText {display: block;text-align: center;color: #acacac;line-height: 23px;text-transform: uppercase;font-size: 16px;}.nstatsText {color: #d5d5d5;font-size: 11px;}
  • Moderators
Posted

Nu trebuie sa cauti intreaga expresite.

Vezi daca gasesti cu

.nstatsNumber, .nstatsText

sau doar

.nstatsNumber

de exemplu.

Daca nu ai aplicat acel tutorial care iti face statisticile la categorii sa arate ca aici, http://i.imgur.com/GFuuZe0.png , cauta in boardIndexTemplate

<ul>
	<li>{$forum_data['topics']} {$this->lang->words['topics']}</li>
	<li>{$forum_data['posts']} {$this->lang->words['replies']}</li>
</ul>

Si modifici de acolo.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.