Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am primit mai demult acest mesaj, am vrut sa intreb atunci, dar am uitat. E vorba de mesajul de la Vodafone care spune asa:

"De astazi smartphone-ul tau este mai destept decat celelalte. Acum ai Supernet, cea mai tare retea pentru orice smartphone ca tu sa te bucuri oriunde si oricand de viteza maxima, navigare in siguranta si neintrerupta pe net. Welcome to Supernet!"

Nu inteleg la ce se refera. Ce e Supernet? Trebuie sa fac ceva ca sa intru in "Supernet"?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

“Supernet™ reprezintă cel mai bine puterea rețelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recentă implementare, destinata să ofere clienților noștri o experiență remarcabilă de utilizare a smartphone-urilor. Este felul nostru de a transforma smartphone-urile clienților noștri în terminale și mai inteligente, fără costuri suplimentare. Supernet™ începe cu viteze ridicate pentru toți clienții noștri, și continuă cu o stabilitate superioară a conexiunii de Internet, pentru streaming și browsing optimizat. Supernet™ înseamnă, de asemenea, și o soluție de securitate, localizată la nivel de rețea, care furnizează protecție pentru utilizatorii Vodafone, clienți business sau individuali. Lansarea de astăzi face parte din strategia noastră permanentă, ce are ca rol furnizarea celei mai bune experiențe clientilor noștri”, a declarat Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania.

Intregul comunicat de presa aici: https://www.vodafone.ro/despre-noi/media/media/comunicate-de-presa-2014/vodafone-romania-lanseaza-supernet/

Daca tot a venit vorba, vezi ca poti intra pe https://www.vodafone.ro/supernet/, unde poti participa la un Quiz si castiga pana la 500 MB de trafic pe internet* pe cartela ta Vodafone.

*Intr-o luna poti beneficia de un bonus maxim de 500MB. Bonusul are o valabilitate de 30 de zile si se aloca saptamanal tuturor participantilor, in functie de numarul de intrebari la care au raspuns corect.

P.S: Se cam colecteaza date (imagine), referindu-ma la utilizatorii de cartele PrePaid, dar mna...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

eh, nu tre sa pui date adevarate acolo (banuiesc).

Apropo, de cand cu supernetul pacii, am zile cand merge mult mai rau netu' :)). Mai bine insa n-am simtit (ce-i drept, nu prea il folosesc la trafic mare).

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.