Jump to content

Problema Afisare Mini-Pagina Profile In Forum Ipb

Go to solution Solved by gadeas,

Recommended Posts

Posted

Salutare PCT , de curand caseta profilului apare cam ciudat ... o sa va las un print sa vedeti mai exact la ce ma refer!

DCOEpIs.png

cand ar trebui sa arate asa:

U498ILX.png

Care ar fi rezolvarea?! ..

• Upvote 1

• Moderators
Posted

Ai dat o inaltime la text, in ipb_styles.css cauta:

#user_navigation a

Si sterge:

line-height: 35px;

Dupa la:

#user_navigation

Sterge:

line-height: 35px;
  • Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
  • Solution
Posted

Normal ca strica, asa se intampla cand dai copy/paste, sau cand adaugi un identificator sau clasa la ce nu trebuie. In globalTemplate cauta:

<div id="user_navigation" class="logged_in" style="padding: 4px;background: rgba(0,0,0,0.2)">

Sterge bucata:

id="user_navigation"

PS: Mai exact ai o dublura acolo. Ai de doua ori user_navigation, unu mai sus si altu chiar sub. Primu e in plus si ii da stilu la tot, cand trebuia sa deie doar la treaba unde iti arata avataru, numele, iconita de mesaje, inconita de notificari, etc.

• Upvote 3

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Ai incercat sa cauti doar dupa:

user_navigation

Si sa vezi unde is alea doua impreuna cu clasa:

class="logged_in"

PS: Daca cauti dupa tot ala nu iti apare pentru ca in IPB este scris cu ' ' si nu cu " " cum am zis eu.

• Upvote 1

Posted

Ai incercat sa cauti doar dupa:

user_navigation

Si sa vezi unde is alea doua impreuna cu clasa:

class="logged_in"

PS: Daca cauti dupa tot ala nu iti apare pentru ca in IPB este scris cu ' ' si nu cu " " cum am zis eu.

Sărut mâna!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.