Kennzo Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Salutare PCT , de curand caseta profilului apare cam ciudat ... o sa va las un print sa vedeti mai exact la ce ma refer! cand ar trebui sa arate asa: Care ar fi rezolvarea?! .. 1
Moderators gadeas Posted September 27, 2014 Moderators Report Posted September 27, 2014 Ai dat o inaltime la text, in ipb_styles.css cauta: #user_navigation a Si sterge: line-height: 35px; Dupa la: #user_navigation Sterge: line-height: 35px; 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Kennzo Posted September 27, 2014 Author Report Posted September 27, 2014 Nu merge se strica si mai rau! 1
Moderators Solution gadeas Posted September 27, 2014 Moderators Solution Report Posted September 27, 2014 Normal ca strica, asa se intampla cand dai copy/paste, sau cand adaugi un identificator sau clasa la ce nu trebuie. In globalTemplate cauta: <div id="user_navigation" class="logged_in" style="padding: 4px;background: rgba(0,0,0,0.2)"> Sterge bucata: id="user_navigation" PS: Mai exact ai o dublura acolo. Ai de doua ori user_navigation, unu mai sus si altu chiar sub. Primu e in plus si ii da stilu la tot, cand trebuia sa deie doar la treaba unde iti arata avataru, numele, iconita de mesaje, inconita de notificari, etc. 3 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Kennzo Posted September 27, 2014 Author Report Posted September 27, 2014 Ma crezi ca in global template imi gaseste 0 din 0 la ce mi-ai spus tu?
Moderators gadeas Posted September 27, 2014 Moderators Report Posted September 27, 2014 Ai incercat sa cauti doar dupa: user_navigation Si sa vezi unde is alea doua impreuna cu clasa: class="logged_in" PS: Daca cauti dupa tot ala nu iti apare pentru ca in IPB este scris cu ' ' si nu cu " " cum am zis eu. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Kennzo Posted September 27, 2014 Author Report Posted September 27, 2014 Ai incercat sa cauti doar dupa: user_navigation Si sa vezi unde is alea doua impreuna cu clasa: class="logged_in" PS: Daca cauti dupa tot ala nu iti apare pentru ca in IPB este scris cu ' ' si nu cu " " cum am zis eu. Sărut mâna!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now