Jump to content

Recommended Posts

Posted
Salut!
Am "adunat" de pe Internet niste jocuri, in JavaScript, care functioneaza in browser-ul web.
Lucrez cu chrome. Nu le-am testat in alte browsere.
Nu trebuie nimic instalat... nimic configurat. Doar accesati pagina web.
Scuze pentru grafica. Nu am lucrat deloc la partea grafica.
Orice parere, sugestie, critica etc. este binevenita.
Jocurile nu incalca nici o regula de copyright. Sunt Open Source.

Intentionez sa fac multe modificari  in jocuri. Sa le fac sa poata fi jucate in retea (Internetul este o retea de retele).
Un scenariu de ce vreau eu. Copilul lui X - Vasile, pleaca in excursie. Vasile ramane acasa. El joaca jocul pe PC-ul de acasa, iar copilul de pe tableta.
Spor la joaca.

Posted

Ideea in principiu nu as spune ca e rea. Totusi, aceste joculete nu mai sunt la moda de ceva vreme, si nu stiu cat succes vei putea avea.

Mersi!

M-ai ajuta mult daca mi-ai spune care este tendinta la ora actuala. Ce jocuri sunt la moda?

Posted

pai jocurile alea nu merg pe tableta.. prea mici butoanele. Sunt facute pentru mouse.

Siteul nu arata bine in general, si e impractic pe tableta(acelasi motiv ca mai sus).

Tendinta la ora actuala e pe jocuri noi. Grafica faina e un plus mare, dar nu e neaparat (de ex 2048. Nu avea io stiu ce grafica, dar era totusi frumos).

ca sa ai ceva succes, tre sa vi cu ceva nou.. jocurile puse de tine le jucam inainte sa am calculator, pe chestii de genu

http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v3/1314732059_1/Tetris-classic-retro-large-screen-handheld-game-console-box-consoles.jpg

love is a verb
Love is a doing word

Posted

pai jocurile alea nu merg pe tableta.. prea mici butoanele. Sunt facute pentru mouse.

Siteul nu arata bine in general, si e impractic pe tableta(acelasi motiv ca mai sus).

Tendinta la ora actuala e pe jocuri noi. Grafica faina e un plus mare, dar nu e neaparat (de ex 2048. Nu avea io stiu ce grafica, dar era totusi frumos).

ca sa ai ceva succes, tre sa vi cu ceva nou.. jocurile puse de tine le jucam inainte sa am calculator, pe chestii de genu

http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v3/1314732059_1/Tetris-classic-retro-large-screen-handheld-game-console-box-consoles.jpg

Mersi mult pentru idei.

In acest moment jocul este asa cum l-am gasit in Open Source.

Deja am facut niste modificari. Lucrez pe PC-ul personal. Spre seara fac un upgrade.

Daca intri, dupa ora 10 seara, sigur va arata altfel. Va fi o versiune slaba, dar am pus un fel de meniu, in care cer donatii, tocmai in ideea dea cumpara o tableta si/sau un smartphone sa adaptez "spanzuratoarea".

Nu ma opresc la spanzuratoare. Caut si alte jocuri pe care sa le adaptez si sa fac jocuri educationale.

Ideea e sa fac jocuri educationale  :) sa "pacalim" copii si sa le bagam in cap cultura/stiinta.

Deja lucrez la a face "categorii de cuvinte": animale, fructe, tari, parti ale corpului etc.

Am multe idei.... le pun gradat pe site, vor fi modificari mari.

Tinem legatura.

O zi buna.

Posted

daca vrei sa testezi pe android, poti instala o masina virtuala. Desii probabil nu vei simti io stiu ce diferenta, pentru ca tot un browser ruleaza si ala...

Nu stiu daca pot instala o masina virtuala. Am un calculator cam vechi, este prea "obosit" :) , nu l-as solicita si cu o masina virtuala.

Posted

@GodsOtherHand am o rugaminte. Am schimbat in joc butoanele literelor. Le-am facut mai mari.

Vrei, te rag, sa faci un test, cu tableta? Se vad acuma? Sunt suficient de mari?

Mersi!

• 1 month later...
Posted

defapt lasa-l asa ca mai sunt draci de copchii care se mai joaca pe jocuri cand nu au ce face :D, parerea mea e ca e frumos .. nu neaparat trb index sau .. chesti banale sa-ti blocheze browserul

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.