Jump to content

Cum Elimin Header Dinamic La Scroll Din Ipb?

Go to solution Solved by Frenzy,

Recommended Posts

Posted

Bună ziua, nu ştiu dacă am găsit un titlu corect, însă vă voi explica aici.

Doresc să nu se mai mişite header-ul cand fac scroll.

v0chwKE.png

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

Am căutat în globaltemplate şi n-am găsit nimic. La fel şi în default header.

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

Nope.

Trimite-mi PM cu un cont cu acces la Look & Feel in acp sa vad unde e pus position:fixed.

În css.

#full_header{
position:fixed;
top:0;
left:0;
right:0;
width:100%;
bottom:100px;
z-index:10000;
background: url('{style_images_url}/brading_right.png') no-repeat scroll right -1px, url('{style_images_url}/brading_left.png') no-repeat scroll #1B1B1B;
height:140px;

@EDIT: Am reuşit să-l fac să nu se mai mişte, punând în loc de fixed "relative", dar rămâne un spaţiu gol 

yMjL6DP.png

Posted

Aici gasesti cum se face acest lucru:

Incearca sa faci pasii inversi pentru a inlatura efectul.

P.S: Spatiul acela probabil e dat de "bottom: 100px".

Nu am rezolvat...

Ba chiar am mai văzut ceva, am dat log out şi tot se mişcă header-ul însă dacă mă loghez, nu se mai mişcă (dar rămâne acel spaţiu).

• Solution
Posted

Am rezolvat.

Era la .content{ linia margin-top:

Se poate închide topicul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.