gaby Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 S-ar zvoni ca binecunoscutul digg.com ar fi de vanzare la un pret de 300 pana la 400 de milioane USD. Pana acum pretul destul de mare a oprit potentialii cumparatori.Totusi Digg a finalizat recent o intelegere de 100 de milioane de USD cu Microsoft. Se pare ca ar fi doi posibili cumparatori: The New York Co. si The Washington Post Co. , ambele companii fiind increzatoare in viitorul digital. Jay Adelson de la Digg nu a avut de comentat nimic asupra acestor speculatii. Ce parere aveti pana la urma digg.com va fi vandut ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Casperel Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Nu cred... eu cred ca or sa mai astepte sa creasca valoarea!
Grim_Cris Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 eu zic că este destul de valoros...dacă ??®l cumpără Microsoft va deveni şi mai valoros
gaby Posted November 9, 2007 Author Report Posted November 9, 2007 eu as astepta... nu l-as vinde, dar probabil vor sa scape de el... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now