Mihail Flavius Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 Buna ziua. Am o problema cu Shoutbox-ul,de fiecare data cand il pun pe comunitate,se strica forumul. Folosesc versiunea IP.Board 3.4.6. Problema: 1.Pun fisierere in ftp,m-am uitat la read me. 2.Instalez aplicatia. 3.Forumul devine o pagina alba si nu se mai vede nimic dar merge AdminCP. PS: Am incercat sa-l pun pe alt site si a mers fara probleme,deci nustiu care este cauza.
+Vlăduț Rădulescu Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 Ai încercat să instalezi altă versiune? Probabil cea pe care o ai tu este piratată și nu e bună de nimic.
gaby Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 Ai incercat sa citesti tonele de alte topicuri cu probleme referitoare la shoutbox? Incearca un recache and rebuild la aplicatii si teme. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Solution Kennzo Posted October 4, 2014 Solution Report Posted October 4, 2014 Uite aici, explicatia mai pe-ndelete! 2
Mihail Flavius Posted October 5, 2014 Author Report Posted October 5, 2014 Am incercat dar tot aceeasi chestie .. Devine o pagina alba.. Ai încercat să instalezi altă versiune? Probabil cea pe care o ai tu este piratată și nu e bună de nimic. Este buna,am incercat sa o pun pe alt website si a mers fara probleme..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now