Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua. am mai căutat rezolvări pentru această problemă cu funcţia SEARCH, degeaba. Am şi reinstalat de 3 ori chatul, am făcut toate permisiunile, degeaba, imi apare chatul, dau sa scriu cuvant, si degeaba, nu se trimite.

Aceasta eroare a aparut in urma urcarii unui backup mai vechi cu o luna, de atunci am schimbat webhostul, si s-a schimbat si username-ul, din cspglro in cspgl, insa nu m gasit nicaieri sa modific.

Ajutor?

daina mucles daina deles

• Moderators
Posted

Normal am patit problema asta am patit-o si eu odata, din cauza ca imi lipsea in:

globalTemplate

Intre:

<head>
<!-- Mai mult cod meta/script -->
</head>

Imi lipsea:

<script type='text/javascript'>
		//<![CDATA[
			jsDebug			= {parse expression="intval($this->settings['_jsDebug'])"}; /* Must come before JS includes */
			DISABLE_AJAX	= parseInt({$this->settings['disable_text_ajax']}); /* Disables ajax requests where text is sent to the DB; helpful for charset issues */
			inACP			= false;
			var isRTL		= false;
			var rtlIe		= '';
			var rtlFull		= '';
		//]]>
		</script>

Are legatura cu Ajax daca nu ma insel.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Am verificat ieri la el pe forum. Primu lucru ce am facut a fost sa deschid consola de developeri, si da, ce era de asteptat a aparut, doua erori de JavaScript.

Cazuri posibile ce pot observa:

• Lipsesc fisiere javascript.
  • Ceva blocheaza javascriptul si nu il executa.

Altele ar putea exista, nu stiu daca pot aparea de la hosting daca au limite sau ceva, pentru ca nu am patit niciodata si nici nu am cautat sa ma informez exact. Unica metoda casa afli daca este de la host, este sa instalezi in alt folder un IPB nou nout si sa instalezi shoutboxu si sa observi daca merge. La fel si cu problema de casuta PM.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Deci în consecințã poate sã discute și cu firma webhosting de eventualele erori apãrute la ei pe forum, nu?!

Sunt acum pe teamspeak cu detinatorul firmei de hosting,incercam sa rezolvam,insa degeaba..

daina mucles daina deles

• Moderators
Posted

Sa nu va mai chinuiti, poate o sa ma asculti dupa ce ti-am spus de vro 3 sau 4 ori..

Creeaza un folder nou in FTP, uploadeaza installeru IPB, instaleaza IPBu, instaleaza Shoutboxu, verifica daca merge. Daca da, atunci lipsesc fisiere JS. Daca nu, ceva de la host.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.