Jump to content

Recommended Posts

Posted

gcnsx0.png

Google s-ar parea ca a cautat si a cumparat cel mai scurt nume de domeniu din lume, si anume www.G.cn.Cele mai multe nume de domenii formate dintr-o singura litera sunt rezervate de catre Internet Assigned Numbers Authority, prescurtat IANA, numai ca exista si cateva exceptii: z.com (care este detinut de producatorul de masini Nissan; q.com (detinut si el de catre Qwest) si x.com ( fiind proprietatea PayPal).

IANA nu a permis achizitionarea domeniului G.com de catre Google, bineinteles google tot nu s-a dat batut, potrivit Valleywag Google a reusit sa intre in posesia domeniului G.cn

Pana acum nu exista niciun indiciu cu privire la ce va face Google cu numele de domeniu, dar din cate vad eu G.cn = Google China cred.

Ce parere aveti de aceasta achizitie, si, ce credeti ca va face google cu domeniul ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

presupun ca tot ca motor de cautare il vor folosi :D

deocamdata daca intri pe www.g.cn te redirectioneaza la www.google.cn, de aceea si opinia mea:

dar din cate vad eu G.cn = Google China cred

probabil l-au luat pentru lenesi, in loc sa scri in browser www.google.cn, vei scrie www.g.cn astfel economisind timp :))

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...
Posted

este facut pentru China da corect dar eu credeam ca pentru Canada :) eu cred ca va face tot un motor de cautare cu limbaj chinezesc ... dar nu stiu de ce a ales asa un scurt domeniu ... poate e temporar :-?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.