Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PC troubleshooting puteti sa imi explicati si mie cum sa mut membrii de pe o baza de date pe alta, fara sa pierd membrii de pe baza de date actuala. adica vreau sa transfer membri de pe o baza de date pe alta doar membri nu si topicuri / posturi

• Moderators
Posted

Nu recomand sa iei doar membri, fiindca fiecare post/topic creat are un membru specific ca si autor ( msg_author_id ). Daca tot vrei sa incerci, fa backup la tot inainte.

Trebuie sa intri in panoul de la baza de date ( normal este vorba de phpMyAdmin ), si sa extragi tabla:

members

Odata extrasa, poti da import in cealanta baza de date, daca iti da eroare, e posibil sa fie pentru ca exista deja tabla acea, sterge tabla din adoua baza de date ( drop ) si dai din nou import la tabla members.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Deci eu vreau sa mut membersu dintr-o baza de date, dar din baza mea de date sa ramana cei 500 membrii + sa se adauge inca 3500 membrii. Se poate face asa?

• Moderators
Posted

Da si nu in aceasi timp.

Eu unu cand am invatat Oracle nu am apucat sa facem "merge" cu insert dintro tabla in alta, doar joins, calcule si mai cateva de baza si posibil un nivel mai mediu. Dar asta deja este vorba de ceva avansat, daca nu se repeta vro valoare in coloana:

member_id

Din tabla:

members 

Se poate face destul de simplu, daca se repeta, lucrurile incep sa fie mai grele, care din pacate, eu nu iti pot oferi un raspuns exact. Poate altcineva cu studii mai mari in lumea SQL stie.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Pai de exemplu daca eu fac asa ,sterg 500 de membrii adica primii care au member id de la 1-500 atuncea daca bag tabela cu members 3000 membrii o sa continue de la 501 si atuncea o sa se bage peste cei 500 membrii si o sa fie 3500 ?

Posted

Am facut asa.... dar problema e ca daca bag membrii din baza de date cu 3000 membrii atuncea scrie acolo in phpmyadmin members ca sunt 3000 de membrii, si daca bag peste asta pe cei 500 membrii(care ii am acuma) atuncea scrie ca am 500... Nu se adauga sa fie 3500 ...

• Moderators
Posted

Daca stergi membri actuali si adaugi cealanta tabla, va incepe cu idu 1, si va continua in functie de member_id de la care vrei sa adaugi, deci de la 1 la 3000. Daca vrei sa ramana acei 500 membri si sa adaugi peste aia 3000, va trebui sa modifici toate member_id de la cei 3000 membri sa inceapa de la 501 pana la 3501.

Posted

Am facut acuma cum ai zis mai sus... Dar nu continua, se baga in locul lui cealalta lista cu membrii, adica eu daca bag peste lista de membrii cealalta lista atuncea prima lista se sterge si ramane doar asta, nu se suprapune.Cum pot rezolva asta ma puteti ajuta?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.