Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mai este o modalitate ...ii trimiti un programel prin mesenger si iti detectreaza parola ....un prieten de`al meu face asa!!Dar elk trebuie sa accepte!!Am sa`l intreb pe el si am sa`ti spun!Ip`ul nu stiu daca se poate afla sau nu!

Posted

mai exista o solutie......exista un site unde bagi adresa de mail....bagi parola pe kare o aveai inainte...parola de pa care trimiti mailul si kam atat.....dar nu mai styu siteul si...nu am incercat pana aq...dar am auzit k merge..:D

" N-am, pleacă ! "

Posted

eu am auzit k merge....dar nu am incercat din acelasi motiv...imi era frica sa nu-mi afle parola..dar o sa incerc cu un alt id pe care il creez special pt kestya asta...dak reusesc iti spun..

" N-am, pleacă ! "

Posted

Pentru AndreyKGB Daca ii afli ip-ul ce faci cu el ? folosesti IP JOKE sau cum se numea eu zic sa stai linistit cu ip-joke ii dai dizable la placa de retea si asta e tot .. el da enable u disable.. iar daca te prinde provider-ul te da afara asa ii faceam eu lu unu kre avea sa imi dea niste bani mi-am bautut asa joc de el vre-o 2 saptamani isi reiinstala windows-ul chesti si tot degeaba pana m-a prins aia.. :))

iar pentru Reppy eu zic sa nu incerc ;) asa le faceam si eu la astea din cartier dadeam massuri de genu " Wow am invatzat cum sa sparg parole de messs " imi faceam un id de exemplu yahoo_password_change ... si ii puneam sa dea mail cu id cavrea vrea sa ii afle parola , id-ul lui si parola lui si eu in secunda 2 ii schimbam parola ;))!

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

andrey daca vrei vrei sa nu ai probleme cu passu; si sa nulp mai uiti si sa fi sigur ca e cel bun.te duci dinou si il schimbi si nu vei avea probleme.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.