AndreyKGB Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 mi-a fost schimbat passu la un id de yahoo ...si nu pot afla inapoi passu este vreo posibilitate sa aflu ip-u pc-ului de pe care tot intra ??
+Smeagoll Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Singura modalitate intra si raspune aici cu datele pe care le`ai pus si iti va da parola!! Click aici
AndreyKGB Posted November 11, 2007 Author Report Posted November 11, 2007 Singura modalitate intra si raspune aici cu datele pe care le`ai pus si iti va da parola!! Click aici ← am inteles deci de aflat nu se poate altfel ... dar ii pot afla ip-u dak vb cu el pe mess ??
+Smeagoll Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Mai este o modalitate ...ii trimiti un programel prin mesenger si iti detectreaza parola ....un prieten de`al meu face asa!!Dar elk trebuie sa accepte!!Am sa`l intreb pe el si am sa`ti spun!Ip`ul nu stiu daca se poate afla sau nu!
Grim_Cris Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 ??®ncearcă să faci rost de hubul oDC pe care-l foloseşte şi nickname-ul pe care-l foloseşte .... şi afli şi IP-ul
gaby Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 sau serverul de counter strike pe care joaca si nick-name-ul normal ... numai ca daca ii afli ip-ul ? ce faci cu el ? nu prea poti face nimic decat daca e cu tine in retea (il iei la bataie un pic). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Cjb Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 mai exista o solutie......exista un site unde bagi adresa de mail....bagi parola pe kare o aveai inainte...parola de pa care trimiti mailul si kam atat.....dar nu mai styu siteul si...nu am incercat pana aq...dar am auzit k merge.. " N-am, pleacă ! "
Grim_Cris Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 e vrajeala chestia asta ... n-o incerca a incercat un prieten de-ameu si a fost teapa...ca i-au aflat astia parola
+Cjb Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 eu am auzit k merge....dar nu am incercat din acelasi motiv...imi era frica sa nu-mi afle parola..dar o sa incerc cu un alt id pe care il creez special pt kestya asta...dak reusesc iti spun.. " N-am, pleacă ! "
+Hell_Spawn Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Sar putea 99% sa ramai fara id nou asa ca nu te mai chinui ca.....pana aflati voi daca mere sau nu ala isi bate joc de id lu AndreyKGB si asa ca.........
+lolek Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Pentru AndreyKGB Daca ii afli ip-ul ce faci cu el ? folosesti IP JOKE sau cum se numea eu zic sa stai linistit cu ip-joke ii dai dizable la placa de retea si asta e tot .. el da enable u disable.. iar daca te prinde provider-ul te da afara asa ii faceam eu lu unu kre avea sa imi dea niste bani mi-am bautut asa joc de el vre-o 2 saptamani isi reiinstala windows-ul chesti si tot degeaba pana m-a prins aia.. iar pentru Reppy eu zic sa nu incerc asa le faceam si eu la astea din cartier dadeam massuri de genu " Wow am invatzat cum sa sparg parole de messs " imi faceam un id de exemplu yahoo_password_change ... si ii puneam sa dea mail cu id cavrea vrea sa ii afle parola , id-ul lui si parola lui si eu in secunda 2 ii schimbam parola ! I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+PAUL-XX Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 andrey daca vrei vrei sa nu ai probleme cu passu; si sa nulp mai uiti si sa fi sigur ca e cel bun.te duci dinou si il schimbi si nu vei avea probleme.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now