Cezar-uhl Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 HI ! Vreau sa-mi pun Ubuntu operating system si vreau sa stiu daca o sa-mi mearga jocurile ??! 1 Click here please !
#gold# Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Pai jocurile pot merge pe orice sistem de operare. Dar tu nu ai fost explicit cu intrebarea? Ce vrei de fapt sa incerci? Vrei sa-ti mearga jocurile din Windows pe Ubuntu?
emj Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Sunt putine jocuri pentru Linux si acelea sunt in ca si solitaire sau altele de genul asta.Daca vrei jocuri de grafica buna si o actiune mai mare iti trebuie Wine ca sa le emulezi din platforma windows pentru linux. Reactiaclientuluiwebsite-ul de feedback pentru electronice si electrocasnice in Romania.
Mitza_003 Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Poti folosi Cedega ca sa emulezi jocurile de windows. Se zice ca e chiar mai bun decat Wine. Singura problema este ca programul costa bani. Mitza003.comFever Media
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now