alexs Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Imi poate spune si mie cineva cam care ar fi temperaturile minime si maxime intre care ar trebui sa functioneze un pc? Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+PAUL-XX Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 temperaturile cucat sunt mai minime cu atat mai bine este racit procesorul.cu cat este mai racit procesorul cu atata sistemul merge mai bine.minim 20-25grade Celsius. cu cat temperaturile sunt medii intre 30* C - 50* C procesoru functioneaza destul de normal dar recomandat este sa ajunga pana la 40*C - 42*C . Temperaturile peste 50*C incetineste atat procesorul cat si intregul sistem din ce in ce mai mult si crescand temperatura procesorului creste viteza ventilatorului de racire cat va putea de mult si la cate torati este creat sa mearga ptr racire.sistemul este setat din BIOS ca atunci cand atat sistemul cat si numai procesorul ating 75*C - 80*C ca sistemul sa se opreasca automat si brusc ptr racirea intregului sistem ne mai functionand.
woody Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 este importat ca si HDD-ul sa fie racit, si ca aerul sa circule "frumos" racind toate componentele pe cat posibil. O temp de 25de grade este foarte buna... din pacate putine sisteme (inspecial cele cumparate din magazine) au asezate coolerele ca sa obtina asa o temp. De asemenea trebuie si intretinut... sters de praf si schimbat pasta aia conductoare de la procesor din cand in cand. Eu nu fac nimic din ceea ce am exemplificat si imi functioneaza unitatea centrala pe post de radiator :D
+Smeagoll Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Temperaturile difera de la un computer la altu!Dupa cum ziceau si colegii mei depinde de racirea pe care o ai!Eu spre ex nu am venturi decat la sursa si coolerul de pe proc!Procul meu mai mult de 30-35 grade celsius nu creste!Hardul din cate imi amintesc parca sta intre 40 grade!Asa ca tine`ti sistemul plin de venturi si ..o sa ai racire cat mai buna!!
cornel Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Imi poate spune si mie cineva cam care ar fi temperaturile minime si maxime intre care ar trebui sa functioneze un pc? ← Nu exista temperatura normala, aproximativa pentru un procesor poate fi de 38-45 gr si 27-35 pt hdd,fiecare calculatoar are o temperatura specifica Daca vrei sa verifici temperatura poti intra in bios sau cu softuri
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now