Jump to content

Temperatura...


alexs

Recommended Posts

temperaturile cucat sunt mai minime cu atat mai bine este racit procesorul.cu cat este mai racit procesorul cu atata sistemul merge mai bine.minim 20-25grade Celsius.

cu cat temperaturile sunt medii intre 30* C - 50* C procesoru functioneaza destul de normal dar recomandat este sa ajunga pana la 40*C - 42*C .

Temperaturile peste 50*C incetineste atat procesorul cat si intregul sistem din ce in ce mai mult si crescand temperatura procesorului creste viteza ventilatorului de racire cat va putea de mult si la cate torati este creat sa mearga ptr racire.sistemul este setat din BIOS ca atunci cand atat sistemul cat si numai procesorul ating 75*C - 80*C ca sistemul sa se opreasca automat si brusc ptr racirea intregului sistem ne mai functionand.

Link to comment
Share on other sites

este importat ca si HDD-ul sa fie racit, si ca aerul sa circule "frumos" racind toate componentele pe cat posibil. O temp de 25de grade este foarte buna... din pacate putine sisteme (inspecial cele cumparate din magazine) au asezate coolerele ca sa obtina asa o temp. De asemenea trebuie si intretinut... sters de praf si schimbat pasta aia conductoare de la procesor din cand in cand.

Eu nu fac nimic din ceea ce am exemplificat si imi functioneaza unitatea centrala pe post de radiator :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Temperaturile difera de la un computer la altu!Dupa cum ziceau si colegii mei depinde de racirea pe care o ai!Eu spre ex nu am venturi decat la sursa si coolerul de pe proc!Procul meu mai mult de 30-35 grade celsius nu creste!Hardul din cate imi amintesc parca sta intre 40 grade!Asa ca tine`ti sistemul plin de venturi si ..o sa ai racire cat mai buna!!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Imi poate spune si mie cineva cam care ar fi temperaturile minime si maxime intre care ar trebui sa functioneze un pc?

Nu exista temperatura normala, aproximativa pentru un procesor poate fi de 38-45 gr si 27-35 pt hdd,fiecare calculatoar are o temperatura specifica

Daca vrei sa verifici temperatura poti intra in bios sau cu softuri :-h

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.