Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Performanta"/Functionalitatea a ramas aceeasi. Diferenta este data de dimensiunea acestora care scade cu fiecare noua generatie, pentru a se integra mai bine si mai usor in dispozitivele noastre mobile.

Astfel, dimenisunile cartelelor SIM arata cam asa:

SIM: 25 x 15 x 0.76 mm

microSIM: 15 x 12 x 0.76 mm

nanoSIM: 12.3 x 8.8 x 0.67 mm (mai subtire si mai mic cu 40% decat un microSIM)

LbiE6LC.png

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da, trebuie sa mergi la un magazin/reprezentanta al/a operatorului tau de telefonie mobila si sa soliciti schimbarea cartelei SIM cu una microSIM sau nanoSIM (in functie de necesitate).

In mod normal, operatiune este gratuita, identica din punct de vedere procedural cu schimbarea obisnuita a cartelei SIM in caz de pierdere sau deteriorare, dar e posibil sa ai si surprize.

Uite o discutie de pe forumul oficial Vodafone: https://forum.vodafone.ro/t5/222/schimbare-sim-cu-microsim/td-p/50656/page/2; Moderatorii zic ca e gratuita, operatorii iti percep taxa.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

eu cand am schimbat, a costat 4 euro. Desii nu mia zis nimeni nimic, am fost taxat 4 euro la factura. (Vodafone).

Pasii pe care i-am urmat eu au fost:

1) Am fost la reprezentant. De obicei aici se rezolva totul. Dar persoana pe numele careia era abonamentul nu era prezenta, asa ca am primit o cartela de marimea dorita goala, si a trebuit sa sun la relatii cu clientii.

2) am sunat la relatii cu clienti. Am zis datele personale, numaru cartelei noi, si a fost transferat numarul meu pe cartela noua.

3) gata $$$

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am schimbat si eu curand cartela SIM cu una microSD, in Bucuresti, si nu mi s-a cerut niciun ban (desi ma asteptam sa fiu taxat).

Daca ai schimbat-o recent, iti sugerez sa postezi pe forumul Vodafone (am pus eu link-ul mai sus), cel mai probabil ti se vor inapoia banii.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.