gaby Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 De o vreme nu s-a mai auzit nimic despre shooter-ul Infernal. Tot ce se ştia e că data de apariţie a fost am?? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Smeagoll Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Sincer eu acuma aud de jocul asta!!Din imagini mi se pare ceva in genul The punisher!!Destul de mijto! P.S Nu stii cam cat cere???
gaby Posted January 24, 2007 Author Report Posted January 24, 2007 deocamdata jocul nu a fost lansat, iar singurele detalii in plus pe care ti le pot oferii sunt urmatoarele: Published by: Playlogic Developed by: Metropolis Software House Genre: Third-Person Action Release Date: US: Q1 2007 Europe: March 30, 2007 ESRB Content Descriptors: Blood, Language, Violence Also Available On: Xbox 360 ... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted February 1, 2007 Author Report Posted February 1, 2007 Infernal Demo Despre Infernal ati avut ocazia sa cititi o prima impresie in XtremPC nr. 80. Jocul polonezilor de la Metropolis Software era asteptat inca de la sfarsitul anului trecut, acesta fiind insa amanat pentru 2007. Iata ca Metropolis s-a hotarat sa lanseze o versiune demonstrativa oficiala de Infernal, care ofera doua niveluri complete, ce includ un scurt tutorial precum si doi bossi . Intreg demo-ul poate fi descarcat de aici. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+St3aLth-CS Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 dupa cum arata SS alea jocu e super tare , pacat ca nu se vede ca la counter
Th3 Dark Princ3 Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 gaby eu am jucat jocu asta si nu mi-a placut dar tu l-ai terminat ?
gaby Posted July 30, 2007 Author Report Posted July 30, 2007 nu, nu l-am terminat, defapt nici nu l-am inceput... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now