Jump to content

Vand Tableta Myria Sprint 7" - 1 Gb

Recommended Posts

Posted

1,5 GB memorie, Android 4.2.2 - exact cea de aici, luata acum o luna.

Include incarcator, adaptor usb, accepta card MicroSD 32 GB

Pret 150 ron + transport prin posta sau curier cu verrificare colet.

Nu dau garantie.

Posted

pai cum dovedesc la o adica ca is propietarul ei ?

Garantie sa ofere cine vrea ca nu e lovita modata etc,in plus are limba romana in meniu,O dau ieftin pt ca nu am retea wi-fi

Posted

tocmai aia e idea, ca la 150lei secondhand si fara garantie, e chiar foarte scumpa.. mai ales ca tabletele la pretu asta sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

in puls e incercata si merge cu modem-ul huawei e220 pe internet,se conecteaza.( nu dau modem-ul mumai ce am zis)

Cui nu i place sa isi ia noua ca cu tot cu transport ajunge la 175 lei, (nu cer atata) si daca o loveste curierul (masina cu suspensii slabe,vre-o trecere de cale ferata ca aia din albesti) pa garantie.

Posted

sus cu ea,sau schimb cu telefon cu android functional cu cablu usb (caz in care dau si eu tableta numai cu incarcator si cablu usb si garantie)

Posted

Da e foarte bun,sa imi dai pm cu adresa unde vrei sa iti livrez tableta,sa imi trimiti telefonul cu cablu usb si atat.Dami pm.Sa functioneze.Dar platesti tu transportul,Dar nu pot trimite decat luna asta in data de 24.Te mai gandestii si tu.

Posted

Si daca are vre-un cod de resetare activ sa mil spui,trimite tu curierul.Si sa pui in colet actele la telefon-ul tau sa pot dovedii ca e al meu la o adica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.