Jump to content

Apple A Lansat Os X 10.10 Yosemite (Download Gratuit)


gaby

Recommended Posts

Asa cum anuntasera, ieri 16 octombrie 2014, Apple a prezentat tabletele iPad Mini 3 si Ipad Air 2 (diferentele fata de generatia precedenta fiind foarte mici), un nou Mac Mini, un iMac cu display retina 5K dar si noul sistem de operare OS X 10.10 Yosemite. Acesta este gratuit pentru descarcare din MAC App Store (https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=915041082&mt=12) vine cu un design nou, aplicatii imbunatatite si un suport mai bun pentru iOS 8 si iCloud Drive.

Yosemite poate sincorniza documentele cu Apple iCloud Drive, acestea urmand sa poate fi vizualizate de pe oride iDevice si Mac. De asemenea, a fost introdusa o noua functie, Continuity, care permite utilizatorilor sa continue de unde a ramas dupa schimbarea unui iDevice cu un altul, Mac-ul primind notificari de mesaje text sau apeluri de pe device-urile portabile.

 

 

OS X 10.10 Yosemite aduce imbunatatiri si la aplicatiile incorporate precum Safari (este mai rapid, consuma mai putina energie si beneficiaza de un nou management de tab-uri si posibilitatea de a deschide link-urile si pe alte iDevice-uri) si Mail (suporta semnaturi in mesaje iar prin intermediul Mail Drop puteti transmite fisiere de pana la 5GB).

 

P.S: Cea mai noua versiune de iTunes beneficiaza de un nou raft unde vor fi afisate ultimele adaugari in libraria dvs. media, iar aplicatia iWork este de acum disponibila gratuit.

 

Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala: http://www.apple.com/osx/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.