Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari, doresc si eu sa imi spuneti unde gasesc hook-ul Steam Group.
Daca se poate sa imi dati si un link direct de descarcare v-as fi recunoscator.

• Upvote 1

Administrator

ArenaCore Romania

Daca te-am ajutat da-mi un Black_Thumbs_Up.png

Posted

Nu ma ajuta nici unul din acele link-uri de pe acel topic , sunt offline !

Iar sa descarc de la Invision , nu pot !

UP !

Administrator

ArenaCore Romania

Daca te-am ajutat da-mi un Black_Thumbs_Up.png

• 2 years later...
Posted (edited)

Instalează acest hook > https://www.mediafire.com/?qw4y1ktyy038c4v

Îl dezarhivezi pe desktop.
Te duci in adminCP > Applications & Modules > Manage Hooks şi apeşi pe Install Hook.

O să-ţi apară "Select a hook XML file", apeşi pe "Alege fişierul" sau "Chose Files" apoi selectezi de pe desktop "tz34_steamgroup.xml". Aştepţi să se instaleze şi după ce s-a instalat te duci dinou la "Manage Hooks", îl identifici (are acelaşi nume), în drept cu numele lui îţi apare 3 opţiuni printre care şi un creion, lângă acel creion se află o săgeată, apesi pe ea şi apoi selectezi "Edit settings: tz34 Steamgroup", de aici o să te ducă într-o pagină unde să faci setările la hook.
Învaţă engleză sau foloseştete de google translate şi editează-l după bunul plac.

P.S.: Nu utia să dai "Enable Hook" şi să setezi permisiile pentru toată lumea (tot din pagina respectivă dacă are nevoie de permisii). Succes! :)

Edited by Darian433
Posted

Hook-ul imi apare in poloneza pe index. Stie cineva de unde as putea sa modific sursa hook-ului ca sa traduc ce e acolo?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.