Jump to content

SH4RK

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.notype.ro

Profile Information

 • OS
  Ubuntu&Windows
 • Location
  /root/

Recent Profile Visitors

956 profile views

SH4RK's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Eu am vorbit in topic despre cloud mining, adica minatul in cloud, unde nu ai echipamentul fizic ci doar il inchiriezi, asa ca nu te intereseaza de pretul curentului, e tot platit odata cu puterea de minat.
 2. Salut! Sigur ati auzit toti despre bitcoin/ethereum sau alte cryptomonede. Probabil stiti si cum se mineaza aceste monede. Daca vrei sa minezi de acasa si sa ai profit, ai nevoie de o investitie de minim cateva mii de euro. Dar nu toti avem banii astia pe care sa-i investim in acest ,,rig de minat" sau poate ca din alte motive nu avem cum sa tinem un sistem de genul (insuficient spatiu fizic,etc.). Tocmai pentru asta a fost inventat Cloud Mining-ul! Ce inseamna Cloud Mining? Cu acest serviciu poti inchiria echipament de minat pentru a-l folosi in folosul tau! Un site de acest gen, pe care il folosesc si eu este HashFlare. Aici fiecare contract este pe durata de un an (adica ai acel hashrate garantat pe un an). Pe acest site poti mina Bitcoin, Ethereum si Zcash. Eu momentan minez Bitcoin, pe algoritmul SHA-256. Am investit 50$, am cumparat 0.28 TH/s si dupa ce am mai reinvestit putin am ajuns la 0.3 TH/s. https://i.imgur.com/nBFENsw.png Primesti in fiecare zi numarul de bitcoini minati de tine in ziua respectiva, dupa cum vedeti in poza eu am minat ieri 0.000029 BTC, cu doar 50$ investiti. O suma destul de mica, dar dupa un an as obtine 365*0.000029=0.010585BTC (Care ar valora azi 124.2$, adica 248% din suma investita initial). Sa facem un calcul scurt, ca sa va arat cati bani ati scoate, de exemplu din 200$ investiti in algoritmul EthHash(Ethereum). -Cu 200$ investiti am primi 9.1MH/s https://i.imgur.com/NUN6YCz.png -Folosind calculatorul celor de la CoinWarz (https://www.coinwarz.com/calculators/eth...calculator) am primi 440.21$ intr-un an. https://i.imgur.com/M1CU2q7.png -Dupa cum vedeti in poza, ar dura 165.99 zile pentru a amortiza investitia, iar apoi tot ce este minat va fi profit. (199 zile) Momentan aceasta metoda este cea mai sigura metoda de a face bani cu ajutorul cryptomonedelor, altele sunt mult mai riscante(daily trading de exemplu). Evident, nu aveti cum sa va imbogatiti peste noapte cu aceasta metoda, dar va puteti inmulti banii, ceea ce consider un lucru bun. Daca aveti intrebari, va astept cu un reply!
 3. Depinde si de skin, la majoritatea nu merge.
 4. Foarte tare, singura problemă e că , în rest e totul ok.
 5. Un supercar (la care aș putea doar visa) ar fi McLaren P1. O mașina mai "tangibilă" care-mi place super mult e Ford Mustang.
 6. În sfârști a tradus cineva Mersi mult
 7. În afară de GTA V care va merge un pic mai greu, tot ce ai întrebat tu o să meargă foarte bine.
 8. Hook-ul imi apare in poloneza pe index. Stie cineva de unde as putea sa modific sursa hook-ului ca sa traduc ce e acolo?
 9. SH4RK

  ps2 emulator

  Merg toate jocurile de PS2?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.