Alex M. Cadare Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 Salut, azi cand vroiam sa adaug pagina de Facebook a comunitatii mele s-a blocat ACP-ul si mi-au disparut forumurile si toate hook-urile din sidebar au aparut pe mijloc. Nu stiu ce sa mai fac . Cu cateva minute inainte incercam sa rezolv si problema aceea de la sticky message cu butonul de oprire si nu a mers. O sa va pun las link-ul de la comunitate aici sa vedeti, sper ca nu se va considera reclama sau altceva: http://elitegaming.meximas.com/ Multumesc pentru ajutor!
Moderators gadeas Posted October 24, 2014 Moderators Report Posted October 24, 2014 Puteţi da up la topic odată la 48h. Posteaza codul adaugat pentru Facebook si spune-ne unde l-ai pus mai exact. Problema pare sa fie de la butonul acela de Facebook cu like, cel putin codul din inspect element arata rasucit rau de tot. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alex M. Cadare Posted October 24, 2014 Author Report Posted October 24, 2014 Aici am postat codul, dar codul nu-l mai am pentru ca am sters si pagina sa vad daca mai merge si nici sa sterg butonul ala de facebook nu mai pot
Moderators gadeas Posted October 24, 2014 Moderators Report Posted October 24, 2014 Nu inteleg de ce ai folosi acel site pentru un lucru care facebook il ofera oficial si fara prostii prin cod. https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-button Ca sa stergi butonul, va trebui sa stergi din baza de date descriptia categoriei. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alex M. Cadare Posted October 24, 2014 Author Report Posted October 24, 2014 Adica trebuie sa intru in ftp? Daca da, imi puteti spune mai exact unde?
Moderators Solution gadeas Posted October 24, 2014 Moderators Solution Report Posted October 24, 2014 FTP nu are legatura cu baza de date. PhpMyAdmin sau ce platforma este folosita in cPanel, da. Daca tu zici si esti sigur ca butonu a fost adaugat in descriptie, atunci poti incerca urmatoru pas. Trebuie sa intri la modificat baza de date, recomand sa faci un backup inainte de a face ceva. In phpMyAdmin cauta baza de date folosita de forum si dupacea cauta tabla: ipb_forums Odata gasita, va trebuie sa afli numarul categoriei, il poti afla cand treci cu mausu peste titlu categoriei, inainte de numele categoriei vei vedea un numar, acel numar este care te intereseaza: Odata aflat numaru, in tabla care am specificat sus va trebui so cauti in baza de date, vei vedea sus de tot o coloana numita id: Odata gasit, apasam pe butonul Edit. In continuare vom cauta coloana Description si odata gasit, vom sterge codu din el, va trebui sa vezi codu acela generat de pagina aia sau ceva asemanator cu aia. Ultimul pas va fi sa salvam editarea apasand butonul "Go" de jos. Ar trebui sa se stearga acea descriptie cu butonu de like si sa mearga totu ok. 3 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alex M. Cadare Posted October 25, 2014 Author Report Posted October 25, 2014 gadeas nu stiu cum sa-ti multumesc! Va raman dator! Multumesc mult!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now