Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Am si eu o problema . Din pacate nu va pot spune confirguratia PC-ului pentru ca nu o stiu exact dar o sa fac un edit si o sa o scriu . Sa va detaliez problema , am pc-ul achizitionat de aproximativ 2 ani cumparat pe componente , am reinstalat windowsul recent ( 7 ) si totul a mers super bine , pana cand azi seara ascultam muzica si mi s-a blocat imaginea , am dat un restart crezand ca este vreo eroare , cand mi s-a incarcat Desktopul pur si simplu incercam sa dau un Refresh si nu puteam imi dadea abia dupa 1 minut , am incercat sa intru pe Google Chrome acelasi lucru , nu inteleg de la ce poate sa fie mentionez ca am curatat Pc-ul de praf si l-am desfacut si in momentu' si am inceput sa mai iau o data la mana componentele dar nu s-a intamplat nimic . O fi problema de la HardDisk ? Chiar nu stiu de la ce poate fi dar am mare nevoie de ajutor ! 

Multumesc , o seara buna !

Posted

nu cred ca problema este de la software .Asa mi se mai intampla si mie cateodata , si am instalat si windows 8 , windows 8.1 , windows 7 si degeaba . Problema este ori de la placa de baza ori de la hard disk.

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Posted

Eu de fiecare data incep cu hardware - ul , mai apoi cu software - ul . [ ce - i mai dificil , urmat de lucrurile mai simple ]

Doar o chestie de - a mea ...  :D 

Posted

Utilizatorul a mai avut topicuri in care descria probleme software care pareau a fi provocate de virusi/malware, de aceea i-am sugerat mai intai sa verifice daca nu cumva s-a pricopsit iar cu ceva viermi. E clar ca problema poate fi si hardware.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Dar virusii astia nu dauneaza componentelor fizice ?

Eu asta stiam . :) 

I - as recomanda sa faca si eu test cu placutele de RAM [ interschimbabilitate ] , verificarea HDD - ului de BAD - uri daca este sigur ca nu e vina sursei .

Posted

Virusii in general nu strica componentele hardware. Adica un virus = un program. 

Poate strica hardwareul prin uzura (de ex daca ai un virus care face hardul sa lucreze ca nebunu, sau incalzeste procesorul) sau daca are drepturi si hardware-ul permite orice modificari din software, poate modifica tensiunea la procesor/placa video (numit si overclocking) si poate praji.. Dar deobicei nu.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.