Jump to content

JustMagik

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  just_magik97

Profile Information

 • OS
  Windows 7 / 8.1
 • Interests
  C++ / JAVA / HTML / PHP

JustMagik's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. poti sa nu faci cu alt vector , ca sa fie mai eficient. Verifici fiecare litera din cuvant , iar pe cele mici le elimini cu strcpy .La sfarsit verifici ori daca cuvantul ramas mai are litere , ori daca numarul literelor eliminate este egal cu numarul literelor din cuvant. @gods , o sa-l las pe el sa gaseasca o rezolvare
 2. in momentul de fata ma gandesc la 2 posibilitati: 1. Codul ASCII al literelor mari e cuprins intre 65 si 90 iar codul ASCII al literelor mici e cuprins intre 97 si 122. 2.Poti sa pui direct conditia if (x[i]>='a' && x[i]<='z') edit: o sa revin cu intreaga problema.
 3. bagi la url www.forumul-tau.domeniul-tau/cpanel , dupa care bagi numele de utilizator si parola dupa care iti apare un meniu cu mai multe optiuni . Alege Simple DNS Zone Editor si ti se va deschide o pagina in care iti apar sus 2 casute : Nume si Adresa . La nume bagi dns-ul serverului (ex : cs.blabla.ro)si la adress ip-ul acestuia (ex: 323.324.234.23) , dupa care dai Add a record si gata, ai facut dns-ul . Mai jos de aceste 2 casute poti sa vezi o lista cu dns-urile facute deja.
 4. Up to Date = Actualizata la zi . Deci pana la urma ce incerci sa actualizezi ?
 5. http://www.sensodays.ro/, am cumparat un laptop si am fost foarte multumit.
 6. Din cate stiu eu , prototipul nu ar avea nevoie de o infrastructura prea complexa , se ghideaza cu ajutorul unui sistem de gps . Oricum o sa dureze ceva pana autoritatile o sa aiba incredere in aceste noi tehnologii.
 7. Probabil IE va ramane pentru companiile care deja il utilizeaza, iar acum Microsoft incearca sa faca si un broswer pentru publicul larg , care sa exceleze la performanta si simplitate.
 8. poti sa faci si asa: #include<fstream> ifstream f ("date.in"); /poti sa pui ce fisier vrei int n,.....; //variabilele de care ai nevoie int main() { while(f>>n) //asta se traduce cu cat timp se citeste din fisier { instructiuni . . . etc. } }
 9. Problema rezolvata foarte bine , ca de obicei. Pentru cine vrea sa faca altfel si sa scrie mai putin poate sa inlocuiasca: int aux = v[i]; v[i] = v[j]; v[j] = aux; cu asta : (se foloseste algorithm) swap(v[i] ,v[j] ); Dar oricum , rezolvarea lui Courage e standard
 10. Chiar daca unele de la clasa a 9 a sunt banale , incearca sa le faci cu maximul de puncte. un ex; http://www.pbinfo.ro/?pagina=probleme&id=376 incearca sa o faci de 100 de puncte Chiar daca ti se pare banala la inceput , o sa vezi ca nu poti sa o rezolvi cu punctajul maxim cu cunostiintele actuale. Ca sa nu te stresezi prea mult , am lasat si o varianta de 100 pct incercata de mine.Am stat si eu si un coleg ceva timp la asta #include <iostream> using std::cout; using std::endl; using std::cin; static unsigned int putere(unsigned int a, unsigned int x) { unsigned int b = a; while (x % b == 0) b *= a; return b; } static unsigned int SumDivizori(unsigned int x) //suma divizori { unsigned int t = x; unsigned int result = 1; { unsigned int p = putere(2, t); result *= p-1; t /= p/2; } for (unsigned int i = 3; i*i <= t; i += 2) { unsigned int p = putere(i, t); result *= (p-1) / (i-1); t /= p/i; } if (1 < t) result *= 1+t; return result; } int main() { int n; cin >> n; cout << SumDivizori(n); }
 11. probleme pentru clasa a IX-a : http://www.pbinfo.ro/?pagina=probleme-categorii&clasa=9 probleme pentru clasa a X -a : http://www.pbinfo.ro/?pagina=probleme-categorii&clasa=10 Incearca sa le faci pe astea si esti pe drumul cel bun
 12. Fara sa folosesti structuri e foarte greu sa rezolvi problema , la citire e mai dificil cum ti-a zis Raziel , exista si o varianta mai usoara , care se face la scoala. Raziel , GodOtherHand , tineti cont si ca se afla la inceput si cauta o rezolvare pe care sa o si inteleaga.
 13. Ma numesc Dragos, am 17 ani si sunt pasionat de limbajul C++. Am ajuns aici datorita lui Courage care mi-a zis ca aceasta sectiune (C++) e destul de activa si astfel pot sa vad si alte abordari asupra anumitor probleme.
 14. marimea o stabilesti tu , de aia am pus ++m , m initial este 0 , iar el se mareste pe parcurs ce adaugi elemente in vector . La cerinta m-am referit la modul general , cand in probleme iti specifica dimensiunea pentru vector sau matrice sau sir . ex : 0<p<100. in cazul acesta vectorul poate sa fie de max 100 de elemente , daca pui de a[15] de ex si tu ai 99 de elemente e o problema atunci , de aia e bine sa iei cazul in care toate elementele verifica conditiile problemei.
 15. a[100] este dimensiunea maxima a vectorului a . In problema iti specifica cat de mare este un vector sau o matrice , si modifici in functie de cerintele problemei. Vectorul a memoreaza toate p-urile pana la intalnirea lui 0 , inclusiv 0 , ca sa respecte restul problemei. Daca ai avea 2300 32312 4 434 343 0 123 421 , este necesar ce am spus eu mai sus , adica vectorul sa fie 2300 32312 4 434 343 0 , ca in problema 0 sa fie Sfarsitul problemei. Am facut metoda asta ca sa-ti arat si cum se face cu p-=urile intr-un vector , se poate si fara vector.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.