Jump to content

Cerere Tema Agamers V4 / Cum Adaug Descrierea La Tema?

Go to solution Solved by gadeas,

Recommended Posts

• Moderators
  • Solution
Posted

Forumvolt -> Click

Zippyshare -> Click

Mega -> Click

Drop oferit de gaby -> Click

Descrierea este, doar ca pe zoncs au decis sa nu puna descriere la categorii.

PS: Enjoy while it lasts, va fi ultima tema care urc, se pare ca nici un amarat de text cu numele meu nu se poate tine in locu unde trebuie, nu era niciun link sau ceva.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

PS: Enjoy while it lasts, va fi ultima tema care urc, se pare ca nici un amarat de text cu numele meu nu se poate tine in locu unde trebuie, nu era niciun link sau ceva.

Norocul tau ca nu sunt d'ala..

• Moderators
Posted

Pentru ca si tu ai limita la host de PHP upload. Cauta pe forum, am mai explicat de cateva ori solutia, mai pe scurt:

1. Uploadezi fisieru de imagini .xml in folderu admin de pe FTP si inloc de import folosesti adoua optiune.
  2. Vorbesti cu firma hosting sa iti ridice limita de PHP upload de la 2Mb la ceva peste 15-20Mb.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.