Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! Am un laptop compaq evo n400c si as vrea sa schimb Windowsul pe el dar nu pot ca nare DVD-rom si nici CD-rom nu am nici DVD extern cum si nici nu booteaza de pe stick cum as putea schimba windowsul pe el? Tot caut pe toate forumurile si nu gasesc nici un raspuns :( stiu ca este mai slab leptopul da e bun de fb :)

Posted

Cum l - ai pune pe un stick [ 32 GB ] .

Nu sa instaleze dupa el , ci sa ruleze dupa el [ ca in cazul acelui HDD intern tipic oricarui PC ] .  

Arunca o privire aici :

Posted

Placerea mea .

Daca te hotarasti , anunta - ma .

Iti mai pot da cateva indicatii ici - colo .

Ma interesase si pe mine ideea asta si nu este asa complicata cum pare .

Posted

Instalarea Windows-ului pe un HDD extern nu cred este cea mai comoda solutie, din punctul meu de vedere (discutii despre asta: / ). Mai repede cumperi un DVD-Rom extern, cum ar fi: http://www.emag.ro/dvd-writer-extern-samsung-slim-alb-retail-se-208db-tsws/pd/EP5TNBBBM/

Dar, lasand achizitiile deoparte, de ce zici ca nu booteaza de pe stick? Nu ai optiune de boot-are de pe USB Devices in BIOS? Daca nu, atunci e posibil ca nici cu DVD-Rom-ul extern sa nu poti face nimic.

Edit later:

Am gasit informatii cum ca la Boot Option ai putea seta "Multiboot" apoi la "Device Options" poti alege "Enable USB Legacy Support".

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca vrei sa urmezi calea propusa de Terror, as recomanda sa testezi daca se poate.. poate ai un prieten sau ceva.. Pentru ca daca nu te lasa compu sa bootezi de pe stick, sunt sanse mari ca nu te lasa nici de pe hdd extern. (pentru ca ambele sunt conectate pe USB, si bootarea de pe dispozitivele conectate prin USB e dezactivata..) As recomanda sa incerci cum a zis gaby, in "Edit later"

love is a verb
Love is a doing word

Posted

La mine, cat timp nu am un stick bagat in el (cred ca tre; sa fie si bootabil, n-am verificat totusi) nu-mi apare optiunea sa bootez de pe stick. S-ar putea sa fie aceeasi chestie si la tine... pur si simplu nu ai stick-ul asa ca n-uti arata optiunea. 

De asemenea, daca dai ENTER pe o optiune din ordinea aia, s-ar putea sa apara mai multe din care sa alegi.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ba da!

Eu am Instalat windows 7 professional de pe net, am luat tot Windows-ul, si am deschis doar SETUP, si gata.. Incearca si tu, recomand. :)

Posted

Dece ai băga windows xp ?

Recomand WIndows 7, nicio eroare nu dă!

Uite, dacă vrei, descarcă de aici Windows 7 Home / Professional / Ultimate.

Descarci ce vrei tu de acolo , pentru 32 biți, în caz ca ai un pc mai prostuț , să zic așa.

Descarci dupa powerIso , și deschizi arhiva. Rulezi SETUP.EXE, și instalezi.

Singurul dezavantaj, este că:

Ți se creează un folder numit Windows.Old, și alea consumă..

Eu am avut mare lag, deschideam mozilla, și atât.

Dar, am procedat astfel:

- Am reinstalat windows XP, de pe CD, nu am instalat niciun driver, și apoi imediat, windows 7. Și acum .. merge perfect.

Adică..uite și tu:

http://oi61.tinypic.com/o8739w.jpg

Dacă tu ai pcul bun, recomand să faci asta, nu vei avea nicio problema. Al meu e cam ..low.

Posted

Serios ?

Mie nu îmi merge facebookul , și am 1 gb ram.

Păi , fă rost de CD ROOM , altcumva nu te sfătuiesc să faci, o să îți pice de tot.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.