Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut am și eu un forum Ipb 3.4.6 și as dori sa facin asa fel incat sa nu aibă acces membrii la prima categorie cu tot cu subforum-urile sale. Sa pun o umbra peste care sa scrie: "Pentru a avea voi sa accesați aceasta categorie trebuie sa te înregistrezi". Doresc sa îmi spuneți cum sa fac pas cu pas.

Multumesc!

P.S: Uitati-va si la zona design -> Adobe Photoshop am făcut o cerere logo, editare mini baner.

xdcnet.ro/forum

Posted
Tema ta > board index > board index template

Cauta 
<foreach loop="forums:$_data['forum_data'] as $forum_id => $forum_data"> 

postează sub:

<if test="$cat_data['id'] = 1"> <php>$groups = array(5, 2, 1);</php> <if test="in_array($this->memberData['member_group_id'],  $groups)">    <style type='text/css'>        #category_1.category_block  {            position:  relative;        }        #category_1:after  {            content:  "Inregistrează-te pentru a avea acces la această categorie!";            background:  url("{style_images_url}/transw80.png") repeat;            background:   rgba(0,0,0,0.9);            position:  absolute;            top:  0;            left:  0;            right:  0;            bottom:  0;            font-size:  30px;            line-height:  350px;            text-align:  center;            z-index:  10;            cursor:  normal;            }        </style>        </if></if>
Posted

mân nu știu engleza și dami în romana aia și ps eu vreau sa pun umbra aia cu scris peste categori

Eu il propun pentru postul anului! Se poate adauga si un "r" intr-unul din cuvintele propozitiei mele anterioare, cu aceeasi propunere.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.