Grim_Cris Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Alt joc drăguţ...să vă explic regulile. Un utilizator ??®şi spune o dorinţă, iar următorul trebuie să-l facă să nu şi-o mai dorească iar apoi să-si pună el la r??
+Hell_Spawn Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Hai sa-ti spun ceva . Pana akuma nu sau mai jucat deloc jocuri deastea pe forum si cred ca nici admini nu vor fi de acord da......... nush facem cu vor ei U astea le faci doar ca sa aduni postari asa ca ......
Grim_Cris Posted November 20, 2007 Author Report Posted November 20, 2007 nu numai postări...ci şi să vă ajut să păstraţi userii pe forum. Văd că majoritatea vin să-şi rezovle problemele şi pleacă...Gaby a fost deacord...tocmai am vorbit cu el Eu ??®ncerc să vă ajut...totuşi dacă nu sunteţi deacord n-am nimic de obiectat....eu cred că oamenii vin pe site, ??®şi rezolvă problema, iar apoi ce mai fac dacă nu le oferiţi posibilitatea să se mai distreze şi ei sau să mai schimbe o vorbă unul cu altul....răm??
+Hell_Spawn Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 k hai sa facem si asta si sti daca tot ai timp de pierdut fa si un topic cu primu la 100 si vedem care ese App se consuma benzina la racheta pana ajungi u ... Vreau sa fiu invizibil ( am spus eu asta ?)
Grim_Cris Posted November 21, 2007 Author Report Posted November 21, 2007 Cand o sa fie 10 000 de utilizatori o sa fie mult spam si moderatorii o sa aiba de lucru( Ziceam asa ca poate vrei sa devii moderatori? ce zici? ) Dorinta: Sa mor! ← LOL? am reuşit să-i şterg postul lui Gerrard pentru că nu-ti corupea dorinta ci doar isi pusese el alta...but...how?...whatever....ar fi bine să ??®ncerc... ??®n legătură cu dorinţa ta...o să mori dar după ce o să mori o să vrei să te ??®ntorci pentru că nu-ţi place cum e acolo Aş vrea să zbor After Edit: Se pare că mi-aţi dat moderator fără să-mi mai acceptaţi răspunsul
+Hell_Spawn Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 E trafic mare pe sus pe akolo cu cioarile asa ca........ mai bine lasate As vrea sa fac ce face si tavicu(sa mor)
Tavicu Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 E trafic mare pe sus pe akolo cu cioarile asa ca........ mai bine lasate As vrea sa fac ce face si tavicu(sa mor) ← Nu cred ca ti-ai dori sa mori cu mine! NU stii ce te asteapta cand o sa stam impreuna!! Dorinta: Sa pot sa schimb lumea.
+Hell_Spawn Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Nai vrea asta ca te-as ruga eu sa ma omori si cum ai putea.... As vrea sa dau coltu
Tavicu Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Nai vrea asta ca te-as ruga eu sa ma omori si cum ai putea.... As vrea sa dau coltu ← Depinde ce colt vrei sa dai! Aici o sa fie o problema ca o sa stai mult sa decizi care colt sa il dai si o sa pierzi mult timp... mai bine te lasi Sa pot sa dau timpu inapoi
+Hell_Spawn Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Ai putea schimba istoria si nu e bine asa .... As vrea sa-mi cante popa la ureche
Mitza_003 Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 O sa te duci, ca altfel no sa ajungi nimic in viata. Vreau sa ma duc sa imi traiesc viata in Miami. Mitza003.comFever Media
+zNowkid Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 In miami e multa coruptie,crima etc si prea multi negri .(nu-s rasist ) Vreau sa urc pe Everest.
Napster Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 pe Everest e prea frig, presiunea aerului e prea mare,aerul rarefiat.....si doar e munte......poti urca si pe Moldoveanu si spui ca esti pe Everest Vreau sa ajung pe Luna
Mitza_003 Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Acolo nu-s femei. Vreau sa stau in Bronx. Mitza003.comFever Media
Tavicu Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Acolo nu-s femei. Vreau sa stau in Bronx. ← Nu prea ti-ai dori ... am fost pe acolo si nu am crezut ca mai scap:)) Si e cam greu sa iti faci prieteni daca esti nou... Vreau sa beau sange...
Mitza_003 Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Si e cam greu sa iti faci prieteni daca esti nou... ← Vrei sa zici daca sunt alb..... Mitza003.comFever Media
+Hell_Spawn Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Daca dai de vrunu cu sida???mai bine nu Vreau sa-mi iau motor
Mitza_003 Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 O sa pici si o sa mori. Vreau sa beau o bere. Mitza003.comFever Media
Grim_Cris Posted November 23, 2007 Author Report Posted November 23, 2007 o să te ??®mbeţi şi te ia Poliţia de beat ce eşti Vreau să fie cerc pedagogic ??®n fiecare zi(cum e azi ??®n cazul meu )
+lolek Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Nu e bine sa fie cerc pedagogic mereu osa te plictisesti As dori sa nu mai existe scoala ! I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Hell_Spawn Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Fara scoala unde vei ajunge (Transport gunoi).Asa ca mai bine e cu scoala As vrea un alt tel mobil
Mitza_003 Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Pacat ca e prea scump. Vreau sa mor impuscat. Mitza003.comFever Media
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now