Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hai sa-ti spun ceva .

Pana akuma nu sau mai jucat deloc jocuri deastea pe forum si cred ca nici admini nu vor fi de acord da......... nush facem cu vor ei :D

U astea le faci doar ca sa aduni postari asa ca ......

Posted

nu numai postări...ci şi să vă ajut să păstraţi userii pe forum. Văd că majoritatea vin să-şi rezovle problemele şi pleacă...Gaby a fost deacord...tocmai am vorbit cu el :)

Eu ??®ncerc să vă ajut...totuşi dacă nu sunteţi deacord n-am nimic de obiectat....eu cred că oamenii vin pe site, ??®şi rezolvă problema, iar apoi ce mai fac dacă nu le oferiţi posibilitatea să se mai distreze şi ei sau să mai schimbe o vorbă unul cu altul....răm??

Posted

k hai sa facem si asta si sti daca tot ai timp de pierdut fa si un topic cu primu la 100 si vedem care ese ;)

App se consuma benzina la racheta pana ajungi u ...

Vreau sa fiu invizibil ( am spus eu asta ?)

Posted

Cand o sa fie 10 000 de utilizatori o sa fie mult spam si moderatorii o sa aiba de lucru( Ziceam asa ca poate vrei sa devii moderatori? ce zici? )

Dorinta: Sa mor!

LOL? am reuşit să-i şterg postul lui Gerrard pentru că nu-ti corupea dorinta ci doar isi pusese el alta...but...how?...whatever....ar fi bine să ??®ncerc...:)

??®n legătură cu dorinţa ta...o să mori dar după ce o să mori o să vrei să te ??®ntorci pentru că nu-ţi place cum e acolo :)

Aş vrea să zbor :D

After Edit: Se pare că mi-aţi dat moderator fără să-mi mai acceptaţi răspunsul :D

Posted

E trafic mare pe sus pe akolo cu cioarile asa ca........ mai bine lasate

As vrea sa fac ce face si tavicu(sa mor)

Nu cred ca ti-ai dori sa mori cu mine! NU stii ce te asteapta cand o sa stam impreuna!!

Dorinta: Sa pot sa schimb lumea.

Posted

Nai vrea asta ca te-as ruga eu sa ma omori si cum ai putea....

As vrea sa dau coltu :D

Depinde ce colt vrei sa dai! Aici o sa fie o problema ca o sa stai mult sa decizi care colt sa il dai si o sa pierzi mult timp... mai bine te lasi :P

Sa pot sa dau timpu inapoi

Posted

pe Everest e prea frig, presiunea aerului e prea mare,aerul rarefiat.....si doar e munte......poti urca si pe Moldoveanu si spui ca esti pe Everest :))

Vreau sa ajung pe Luna

phpg4tjfyamta5.jpg
Posted

Acolo nu-s femei.

Vreau sa stau in Bronx.  :->

Nu prea ti-ai dori ... am fost pe acolo si nu am crezut ca mai scap:))

Si e cam greu sa iti faci prieteni daca esti nou...

Vreau sa beau sange...

• 1 month later...
Posted

Nu e bine sa fie cerc pedagogic mereu [-x osa te plictisesti

As dori sa nu mai existe scoala !

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.