Snk Love Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Cum spune si titlul. am o tema alba iar scrisul din chat este si el alb . cum il schimb . Demo : www.maniaciiromania.tk
+tazzy* Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Acp -> Other Apps - Shoutbox -> Setting - >Global Configuration si la Announcement il gasesti Felicitări , tocmai ai făcut un post în plus, degeaba! Chiar știam cum să schimbi culoarea, dacă îmi aduc aminte, sau mai găsesc pe undeva, îți las mesaj.
+Asa si asa Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Felicitări , tocmai ai făcut un post în plus, degeaba! Chiar știam cum să schimbi culoarea, dacă îmi aduc aminte, sau mai găsesc pe undeva, îți las mesaj. Am dat edit nu am citit tot
Moderators Solution gadeas Posted November 6, 2014 Moderators Solution Report Posted November 6, 2014 Cauta in ipb_styles.css: .row2 { color: #fff; } Modifica cu: .row2 { color: #5a5a5a; } 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now