Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am si eu o problema. As vrea sa imi achizitionez si eu niste placute de ram in plus si o placa video noua.

Componentele actuale ale pc-ului meu:

• Placa video: NVIDIA GeForce 7300SE/7200GS (256mb)
  • 2GB rami (2 placute a 1GB) - DDR2 - PC2-6400 (400mhz)
  • Procesor: Intel® Pentium® 4 de 3GHz
  • Placa de baza: BIOSTAR Group P4M900-M7 FE PCI-Express x16 (sper ca nu am confundat)

Astea ar fi componentele, dar am si niste nedumeriri si acelea:

Bugetul meu este de aproximativ 100-250 ron pt. placa video. Daca nu e ok placa, recomandati-mi voi ceva bun pentru PC-ul meu, dar preferabil sa fie de 1GB. Multumesc anticipat, daca am facut offtopic in sectiunea aceasta legata de problema cu rami, scuzati-ma.

Posted

Placa ta de baza este foarte veche. Memoria suportata este doar DDR2 la 533/667 MHz (lista cu memoriile testate si suportate aici: http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=314#memory), si poti pune maxim 4GB RAM.

Placa video pe care ai ales-o se potriveste pe placa de baza, insa mai repede iei asa ceva: http://www.emag.ro/placa-video-gainward-nvidia-geforce-gt-730-1024mb-ddr3-128bit-hdmi-dvi-vga-426018336-3262/pd/DDQ9RBBBM/

Totusi, nu te astepta la mari diferente, nici procesorul nu poate face prea multe. Banuiesc ca te intereseaza jocurile.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Aha multumesc frumos. Si daca vreau acum sa imi cumpar 2 placute DDR2 de 2GB pana in 667 MHz, ar trebui sa mearga nu ? Si da, vreau sa ma joc CS:GO. Cu o placa de 1gb, procesor 3ghz si 4gb ram, cam cate fps-uri o sa am cu toate setarile pe low si o rezolutie mai mica? (daca e cineva mai bun in jocuri..)

A da, si cunoasteti cineva vreun site de unde as putea achizitiona niste placute de ram DDR2 pana in 667MHz ? Sa aibe preturi rezonabile si accesibile..

Posted

In principiu, ar trebui sa mearga. Memoria DDR2 e cam pe cale de disparitie, drept pentru care un modul de 2GB DDR2 este mai scump decat unul DDR3 de exemplu.

Vezi: http://www.pcgarage.ro/memorii/kingston/valueram-2gb-ddr2-667mhz-cl5-non-ecc/

spun asa:

Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better

Memory: 2 GB RAM

Graphics: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0

DirectX: Version 9.0c

Hard Drive: 8 GB available space

Deci, procesorul tau este cam depasit.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.