Nicu Bajenaru Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Vreau si eu ca la Time online sau Localitate sa fie in chenar ! Toate informatiile care nu au chenar sa le pot baga si nu stiu cum , as vrea si eu codul si explicatie cum sa le bag ! RESPECT gadeas ! Imagine de la forumul meu : Si la aici [ca aici as vrea sa fie] :
Moderators Solution gadeas Posted November 10, 2014 Moderators Solution Report Posted November 10, 2014 La fiecare custom field va trebuie sa adaugi la: Topic View Format? Urmator-ul cod: <dl class="pairsJustified"> <dt>{title}:</dt> <dd style="color: #646464"> {content} </dd> </dl> Codu poate diferi in functie de caz, dexemplu pentru "Tara". Se poate implementa aproape in orice daca sti sa lucrezi cu custom fields si sa cunosti prescurtarile precum: {title} {content} Si care mai exista. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Nicu Bajenaru Posted November 10, 2014 Author Report Posted November 10, 2014 Unde gasesc custom field ?
Moderators gadeas Posted November 10, 2014 Moderators Report Posted November 10, 2014 In: AdminCP > Members > Custom Profile Fields Acolo gasesti pentru localitate daca ai setat asaceva. Pentru Time online acum am observat, va trebui sa modifici fisier-ul original de la hook si sa re-instalezi hook-ul. Am mai discutat odata aceasi treaba: 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now