+PAUL-XX Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Casting pentru Filme,Emisiuni,Video Clipuri,Reclame.Pentru mai multe detali la numarul de telefon : 0729798037 sau la adresa de email : Yamacasijr@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
+lolek Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 deja ma vad pe scena ! I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
+zNowkid Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Paul cam aiurea anuntul.sa sti ca nu ajunge un nr de tel sau email.da si tu mai multe informatii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
+PAUL-XX Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 mai multe detali nu am ce sa dau ptr ca vezi tu la adresa de email si numar vei primi mai multe raspunsuri,am specificat ptr ce anume este castingul ,ptr ca organizatori vor lua oameni si iy vor initia ptr diverse chesti fie un film documentar fie la emisiune sau poate intrun videoclip sau o publicitate ei vor alege si vor chema persoanele.oricum detaliile se vorr da mai exacte ori la numarul de telefon sau la adresa de email ptr ca vor fi in contact cu organizatori si vor sti ce si cum.atatea detali pot sa zic,nu am ce alceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts