Tavicu Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Buna seara! Am si eu nevoie de un program care sa imi faca un srv FTP in partitie... stiu ca nu ati inales nimic asa ca o sa va explic... Sa zicem ca am un server FTP pe un calculator(calculatoru1)! Si mai am un calculator(calculatoru2) care este in retea cu caclulatoru1. Cum as putea ca pe calculatorul2 sa fac ca in My Computer sa imi apara o partitie noua dar acea partitie sa fie serverul FTP de pe calculatoru1? Se poate face asa ceva? Daca nu ati inales mai explic odata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 Am descoperit... Multumesc oricum! Pana la urma voi face cu share ca nu am gasit nici un programel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 pai altceva decat share nu stiu nici eu... vroiam sa zic inainte dar nu stiam exact daca am inteles bine ce vrei sa faci Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts