AngrY Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Cand pun tema de la aGamers, imi da aceasta eroare: IP.Board Message Import Failed: Nothing to import! cum o pot rezolva? Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay
MihneaCatalin Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 De unde ai luat skinul, ce extensie are?
AngrY Posted November 19, 2014 Author Report Posted November 19, 2014 De unde ai luat skinul, ce extensie are? Skin-ul l-am luat de pe raii.ro ., http://raii.ro/forum/Thread-aGamers-Skin mentionez,am webhost free,iar un prieten de la scoala care are webhost cumparat,ii merge. De la asta sa fie ? Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay
Moderators Solution gadeas Posted November 19, 2014 Moderators Solution Report Posted November 19, 2014 A mai fost discutat de cateva ori. Limita PHP din PHP.ini nu te lasa sa uploadezi fisiere direct din browser daca depasesc 2Mb. Foloseste a doua metoda pentru a uploada fiserul si a da import: PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
MihneaCatalin Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 esti sigur ca o instalezi corect? Incearca sa uploadezi prin FTP
AngrY Posted November 19, 2014 Author Report Posted November 19, 2014 A mai fost discutat de cateva ori. Limita PHP din PHP.ini nu te lasa sa uploadezi fisiere direct din browser daca depasesc 2Mb. Foloseste adoua metoda pentru a uploada fiseru si a da import: Multumesc foarte mult,si bafta cu aGamers! Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now