Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Puteţi da up la topic odată la 48h.

Ce vrei sa facem cand nu sti basicu pentru a edita un cod HTML + PHP? Nu orice userInfoPane merge cu orice skin.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Puteţi da up la topic odată la 48h.

Ce vrei sa facem cand nu sti basicu pentru a edita un cod HTML + PHP? Nu orice userInfoPane merge cu orice skin.

Pai as vrea sa stiu ce mai trebuie copiat pe langa userInfoPane, caci nu eu sunt expertul in ipb. Dar mersi ca ma iei la misto cand cer frumos putin ajutor. Daca as fi intrebat "cum pot schimba rezolutia la avatare" intelegeam, dar asta.. Las'o balta. 

• Moderators
Posted

Pe langa acel cod trebuie si codu CSS care vine adaugat in ipb_styles.css

Daca vrei sa faci un fel de chenar la userInfoPane ( poza in topic ):

Daca vrei sa maresti dunga acea de sub avatar:

Daca vrei sa centrezi avatar-ul:

Daca vrei sa faci efectu de dungi de sub avatar:

Daca vrei ca toate informatiile extra sa arate la fel:

Alte ~81 de intrebari despre userInfoPane si aproape totu posibil ce se poate face cu el:

Scrie sus in drepata in search cuvantu: userInfoPane

Pe langa asta, eu unu nu pot afla ce bucata sau ce stil CSS ai luat pentru acel userInfoPane, fara sa vedem codu nu credca putem ghici care e problema. Daca tot crezi ca dupa atatea topicuri cu userInfoPante te iau la misto, te inseli, pur si simplu eu personal credca is destule topicuri pe aceasi subiect si lipsa de informatii pentru a avea macar o sansa de a rezolva problema, regulamentu acela e pentru un motiv acolo, multi nici nu se uita peste el, dar se asteapta la raspunsuri. 

• Upvote 1

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Am intrebat ce mai trebuie copiat pe langa "userinfopane" ca sa iasa bine, am copiat si ipb_styless.css, si imi apare la fel, am cautat rezolvarea, dar nu am gasit. Nu am intrebat cum sa imi personalizez profilul, fiindca momentan nu am timpul necesar sa lucrez la asa ceva, ci am intrebat *repet* ce mai trebuie copiat pe langa ce am precizat mai sus pentru a fi codurile complete, dar se pare ca tot pe varianta mai grea trebuie sa merg. 
Oricum, iti multumesc pentru raspunsuri ^.^

• Moderators
Posted

Sa se incadreze va trebui sa umbli la:

.author_info {

O setare pe care am facut sa arate bine la mine este:

width: 185px;
float: left;
font-size: 12px;
text-align: center;
line-height: 150%;

Poti modifica width in functie de cat ocupa spatiu acela, asta incaz ca vrodata faci sa fie avatar-ul mai mare sau mai mic.

Posted

Hmm, Multumesc. Dar nu era vorba doar de avatar, ci de toate detaliile de mai jos de sub avatar. Dar cum spuneam, daca nimeni nu isi pierde timpul cu suport [ca doar na', nu se sectiune de suport] am sa rezolv singur. 

• Moderators
Posted

Ai citit postu de sus? A fost modificare realizata cu stilu oferit de tine si cu aceasi elemente, a mers si nu doar avataru, ci si ribbonu acela.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.