Ozzykris Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Acesta e un layout facut de mine. Cum vi se pare? Ceva idei pentru logo?
Tavicu Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Si unde-i layout-ul? Nu ai atasat nici o imagine nu nimic
+PAUL-XX Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 cred ca ra baut cand a facu acel layout de nu este arasat.topikuri aiurea facute.
Ozzykris Posted November 28, 2007 Author Report Posted November 28, 2007 mda am incecat sa atasez de vreo 3 ori... http://img84.imageshack.us/my.php?image=home234iy6.jpg cred ca ra baut cand a facu acel layout de nu?
gaby Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 este dragut, parca putin cam simplu si verde dar destul de dragut... idee de banner nu prea am dar daca tot ai inceput pe verde fa ceva tot pe verde... cum ar fi o broasca testoasa Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Nameless Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 e cam simpla.....mai pune si u scrie cu culori(galben,rosu,albastru)
+Hell_Spawn Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Analfabet........ Nu cred.ca.duci.lispa.de.culori.da.....asta.e.uni.oameni.cat.mai.simplu.si.usor
+Smeagoll Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Analfabet........ Nu cred.ca.duci.lispa.de.culori.da.....asta.e.uni.oameni.cat.mai.simplu.si.usor ← nu mai folosi punctul (.) pe post de spatiu!Si Ozzykris se scrie site nu sait. ....mai uitete prin carti de romana!
+Nameless Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 nu mai folosi punctul (.) pe post de spatiu!Si Ozzykris se scrie site nu sait. ....mai uitete prin carti de romana! ← lasati-l mah in pace....a gresit si el odata si acu toti cu gura pe el analfabetule
+Smeagoll Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 lasati-l mah in pace....a gresit si el odata si acu toti cu gura pe el analfabetule ← Nu mai fa off topic sa nu te manance pe tine un warn indata!
Grim_Cris Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 ce să zic...??®ncearcă să umbli mai mult pe internet...să ??®nveţi cun se face un layout din tutoriale. Să vezi că un layout trebuie să aibă şi buntoane sau măcar link-uri către următoarele pagini..mai ai de lucrat
Ozzykris Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 Analfabet........ Nu cred.ca.duci.lispa.de.culori.da.....asta.e.uni.oameni.cat.mai.simplu.si.usor ← Bai hell_spawn..tu nu stii nici jumatate din engleza pe care o stiu eu..si ma refer nu numai la cunvite..ci si la gramatica; si am sris asa nu pt ca nu stiu cum sa scriu da asa am vrut;tu stii macar ce inseamna analfabet? daca am 15 ani nu inseamna ca sunt prost sau ca ma pun la mintea ta. Analfabet esti tu,pretene. Eu nu stiu in limba romana sa existe formularea "uni oameni". Stii macar ce inseamna spawn?
gaby Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 terminati cu offtopicurile si cearta !!! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Ozzykris Posted December 2, 2007 Author Report Posted December 2, 2007 terminati cu offtopicurile si cearta !!! ← nu am facut decat sa ma apar.
+Nameless Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 nu am facut decat sa ma apar. ← ma noi am vrut sa iti facem observatie ca in loc sa scri site ai scris sait
Ozzykris Posted December 2, 2007 Author Report Posted December 2, 2007 ma noi am vrut sa iti facem observatie ca in loc sa scri site ai scris sait ← Chiar crezi ca asta e o dovada de incultura? Pt ca spwan ala m'a facut analfabet... App "scri" se scrie cu 2 de "i" : "scrii" ..
+Smeagoll Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Daca mai continuati va ploua cu wrnuri deci potoliti-va!!
Grim_Cris Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Cred că Ozzykris ar trebui să se ia după sfatul meu şi să le ignore pe celalte
Tavicu Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Ozzykris este un template dragut cum am spus si pe WP! Mi-a placut mult faza cu carnatu... Si nu cred ca daca scrie sait e analfabet! Mai bine v-ati uita la voi cum scrieti si dupa aia sa criticati pe altii... Terminati cu offtopicul si Ozzykris ignora-i cum a zis si grim...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now