Jump to content

Recommended Posts

Posted

Analfabet........

Nu cred.ca.duci.lispa.de.culori.da.....asta.e.uni.oameni.cat.mai.simplu.si.usor

nu mai folosi punctul (.) pe post de spatiu!Si Ozzykris se scrie site nu sait. ....mai uitete prin carti de romana!

Posted

nu mai folosi punctul (.) pe post de spatiu!Si Ozzykris  se scrie site nu sait. ....mai uitete prin carti de romana!

lasati-l mah in pace....a gresit si el odata si acu toti cu gura pe el :)) analfabetule :))

Posted

ce să zic...??®ncearcă să umbli mai mult pe internet...să ??®nveţi cun se face un layout din tutoriale. Să vezi că un layout trebuie să aibă şi buntoane sau măcar link-uri către următoarele pagini..mai ai de lucrat :D

Posted

Analfabet........

Nu cred.ca.duci.lispa.de.culori.da.....asta.e.uni.oameni.cat.mai.simplu.si.usor

Bai hell_spawn..tu nu stii nici jumatate din engleza pe care o stiu eu..si ma refer nu numai la cunvite..ci si la gramatica; si am sris asa nu pt ca nu stiu cum sa scriu da asa am vrut;tu stii macar ce inseamna analfabet? daca am 15 ani nu inseamna ca sunt prost sau ca ma pun la mintea ta. Analfabet esti tu,pretene. Eu nu stiu in limba romana sa existe formularea "uni oameni". Stii macar ce inseamna spawn?

Posted

ma noi am vrut sa iti facem observatie ca in loc sa scri site ai scris sait

Chiar crezi ca asta e o dovada de incultura? Pt ca spwan ala m'a facut analfabet...

App "scri" se scrie cu 2 de "i" : "scrii" ..

Posted

Ozzykris este un template dragut cum am spus si pe WP!

Mi-a placut mult faza cu carnatu...

Si nu cred ca daca scrie sait e analfabet! Mai bine v-ati uita la voi cum scrieti si dupa aia sa criticati pe altii...

Terminati cu offtopicul si Ozzykris ignora-i cum a zis si grim...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.