Denis™ Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 Salut PCT, Deci daca ma puteti ajuta sa-mi oferiti codul de pe max-cs.ro. Atunci cand pui Mousul pe logo se invarte Multumesc!
Moderators Solution gadeas Posted November 29, 2014 Moderators Solution Report Posted November 29, 2014 Inainte sa iti dau solutia tin sa te anunt de urmatoarele lucruri: Iti va trebui un logo mare daca vrei sa mearga bine tot timpu. Daca nu e vorba de un logo mare si "patrat", adica elementu sa fie ca un patrat, daca nu, imediat va iesi mouseul din Codu lu kennzo e cu totu de pe alta lume, daca ar fi sa fie ceva "corect" si bine facut, era cu totu diferit. Asta nu e problema mea. Posibil sa nu mearga cum crezi din cauza la ce am zis mai sus. Acum sa trecem la cod, in ipb_styles.css la: #logo { Adauga: -webkit-transition: all 4s ease-in; -moz-transition: all 4s ease-in 0s; -o-transition: all 4s ease-in; -ms-transition: all 4s ease-in; transition: all 4s ease-in; position: relative; Si dupa la ( daca nu exista, creeaza-l ): #logo:hover { Adauga: -webkit-transform: rotate(1800deg); -moz-transform: rotate(1800deg); position: absolute; margin-bottom: -10px !important; margin-top: 0px; margin-left: 5px !important; opacity: 0.0; -webkit-transition: all 4s ease-in; -moz-transition: all 4s ease-in 0s; -o-transition: all 4s ease-in; -ms-transition: all 4s ease-in; transition: all 4s ease-in; 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now