Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu am facut leit Ecila pentru ca am realizat recent ce inseamna o munca furata, dar totusi m-am concentrat pe tema gaming.Asta mi-a iesit!

z9FEDBX.png

Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe FhiZsPe.png

Posted

Sincer nu imi place , Csrullz as vrea sa fie totul in litere mari , iar sick for game litere mari doar la inceputul cuvantului .

Repet , schimba fontul si punel pe transparent te rog , si sa fie in mijloc.

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted

"Nu uitati ca, cei care indeplinesc cererile voastre, o fac neconditionat, asa ca, acordati-le putin respect pentru faptul ca au incercat sa va ajute. Nu suntem un forum de design, nu va asteptati la rezultate incredibile, dar incercam sa ne adaptam pentru a va indeplinii dorintele."

Si da, nu suntem forum de design, deci nu te astepta la rezultate prea multe.

Incearca sa dai mai multe detalii despre tema pe care o vrei sa fie aplicata pe bannerul tau. 'gen x-link' e cam vechi deja. ai putea opta pentru: high tech, grunge, etc, poti specifica culori, etc etc. Daca ai un logo, e bun si ala ca date despre concept si cum ar putea arata ca si compozitie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.