Daniel Stefanita Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Salut PC Troubleshooting am si eu o problema ... cand dau sa instalez o tema noua inainte sa o urc in acp imi arata mesajul acesta Daca incerc sa trec peste el si sa instalez totusi tema o instaleaza insa nu se mai incarca pagina forumului deloc Mentionez ca asa imi arata la toate 3 categoriile si la skin set si la image set si la replacements. Imi puteti da un sfat cumva ?
Moderators gadeas Posted November 30, 2014 Moderators Report Posted November 30, 2014 Reinstaleaza ipb . . . Nu face asta. Trebuie sa dai permisiuni la folderu din FTP. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Daniel Stefanita Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 Nu fa asta. Trebuie sa dai permisiuni la folderu din FTP. nu inteleg unde si despre ce folder este vorba ? Singurele locuri pe unde am umblat prin ftp eu sunt la /public_html/forum/public/style_images/tema_mea ... mai departe de aici nu stiu
Moderators Solution gadeas Posted November 30, 2014 Moderators Solution Report Posted November 30, 2014 Trebuie sa dai la folderu care spune in poza: /cache/skin_cache/ Adica permisiuni 777 la folderu skin_cache. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Daniel Stefanita Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 Multumesc mult ! Rezolvat
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now