Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma tot tin de cateva zile sa scriu cateva cuvinte despre asta si iata ca in sfarsit am apucat. Ei bine, eMag a fost amendata in Bulgaria de catre Consiliul Concurentei cu suma de 757.930 leva (387.521 euro) pe motiv ca pe parcursul desfasurarii a doua campanii au incalcat practicile concurentiale. Prima amenda (551.550 leva / 282.992 euro) a fost primita pentru nerespectarea practicilor comerciale (reclame mincinoase) in cadrul campaniei de Black Friday in timp ce a doua amenda (206.380 leva / 105.519 euro) a fost primita pentru campania "Tassimo 1+1", prin intermediul caruia cumparatorii unui expresor Tassimo primeaul un al doilea gratuit, Consiliul Concurentei precizand ca in acest caz discount-ul oferit a fost peste pragul maxim admis de legea din Bulgaria si putea distorsiona mediul comeptitional.

sHnyzIy.png

Iata si raspunsul oficial al celor de la eMag la acuzatiile Consiliului Concurentei din Bulgaria:

"Decizia autorităţilor bulgare de control este abuzivă şi injustă. Vom contesta şi, conform opiniei avocaţilor, vom avea câştig de cauză fără discuţie, nu vom plăti nimic. Nu este o coincidenţă faptul că această comunicare a fost făcută în această dimineaţă, pe 28 noiembrie, dată la care noi derulăm în Bulgaria campania de Black Friday, eMAG fiind singura companie care derulează acest eveniment în online”

“Noi interpretăm acest fapt ca răspuns la ofertele şi preţurile bune pentru cumpărătorii din Bulgaria şi care a pus mare presiune pe competitorii locali. Spre exemplificare a interpretării abuzive, în campania în care am luat o amendă de 105 000 euro am vândut şase espressoare cu o valoare totală de 1000 de euro" a declarat Iulian Stanciu, directorul eMAG.

P.S: Se pare ca eMag este mai popular ca niciodata in ultima vreme :P.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.