Grigoriu Valentin Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Am instalat IP.Downloads 2.5.4 (folosesc IPB 3.4.6) si am cateva probleme, poate ma ajuta cineva. Imi lipsesc cateva campuri dupa instalare! E din setari sau trebuie facute din ACP? Daca trebuie facute, de unde si cum se fac? Am pus cateva imagini despre cum arata la mine si cum ar trebui sa arate: my forum -- Another problem is here: my forum : And the spoiler's image should look like : Acelasi lucru si in toate subcategoriile ! Setarile mele : ACP - Other Apps - IPB Downloads - Main - Settings Rog sa ma ajute cineva ! Va multumesc anticipat !
Grigoriu Valentin Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 Asa arata : asa ar trebuii : si a doua problema : asa arata : asa ar trebuii : am pus pozele din nou !~ Scuze de dublu post ! Dar asta e din cauza ca nu pot edita primul topic ! Multumesc si sper sa ma ajute cineva !
Grigoriu Valentin Posted December 3, 2014 Author Report Posted December 3, 2014 Prima problema am rezolvat-o ! Ramana a doua problema : Poate macar in problema asta stie cineva rezolvarea ! Imi cer scuze de postare dar nu am putut edita primul topic ! Asa arata : asa ar trebui :
Solution Grigoriu Valentin Posted December 3, 2014 Author Solution Report Posted December 3, 2014 Am rezolvat cu ajutorul lui gadeas. Iti multumesc si multa bafta!
lewan Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Ne poti publica si rezolvarea te rog... si eu am acceasi problema ! cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
Moderators gadeas Posted December 3, 2014 Moderators Report Posted December 3, 2014 La adoua problema trebuie sa faci categoriile sa nu se poata uploada in ele, pentru asta intra sa editezi categoria principala si la tab-ul Basic o sa vezi: Allow direct submissions Seteaza sa fie pe No. Doar la categoria principala, nu si la sub-categorii. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now