+AnDrEy. Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Error: We were unable to write your configuration information to the conf_global.php file. Please verify that this file has full read and write privileges. AnDrEy.
Moderators gadeas Posted December 1, 2014 Moderators Report Posted December 1, 2014 Trebuie sa-i dai acces chmod 777 la fisieru acela. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+AnDrEy. Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 nu stiu cum sa fac gadeas AnDrEy.
Moderators Solution gadeas Posted December 1, 2014 Moderators Solution Report Posted December 1, 2014 Si crezi ca eu pot face ceva? Tutorialul lui Gaby cred ca este foarte bine explicat pentru a intelege cum sa faci pentru a da permisiuni la fisiere / foldere. Quote de pe alt forum: Te duci in FTP Dai click dreapta pe acel fisier(la care vrei sai modifici permisiunile) dupaia dai jos File permissions(Eu folosescFileZila , nu stiu cum scrie la alte programe FTP) asa dupa ce ai dat pe FILE PERMISSIONS adaugi in campulNUMERIC VALUE 777,664 etc ce permisiuni vrei PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now