+Cjb Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 am si eu o problema... de la un timp se aude un sunet ciudat in pc(se aude ca si cum ar freca de ceva)...si cand il desfac s emai diminueaza sunetul...eu cred k este din cauza unui cooler dar nu stiu care...il banuiesc pe cel de la procesor... dar astept si parerile voastre... Quote " N-am, pleacă ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Cel mai probabil e de la cooleru de la sursa!Incearca si curata`l cu un aspirator care sufla aerul sau un compresor ...numai ca sa nu tii aproape de piese....succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 noi nu iti putem spune cu certitudine care este cooler-ul cu pricina, numai tu iti poti da seama, apropiete de fiecare in parte atunci cand face urat si vezi care este... probabil cand temperatura creste in interiorul carcasei cooler-ul mareste viteza astfel auzindu-se mai tare... cand deschizi carcasa are acces la aer mai usor, astfel viteza mai diminindu-se. ar trebui sa mai adaugi un cooler, doua in carcasa... Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts