+Furious Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Salutare, am si eu 2 intrebari la care sper sa ma puteti ajuta: 1. Daca un membru atinge un anumit numar de posturi, cum fac sa i se dea automat un anume rank? de exemplu: eu am ajuns la 200 posts pe PC Troubleshooting si mi s-a setat automat Helper! 2. Cum pot sa dau acces unui rank la un forum la care celelalte rank-uri nu au acces? de exemplu: eu am rank-ul moderator si am acces la "MOD ZONE" dar celelalte rank-uri nu au acces!
Moderators Solution gadeas Posted December 8, 2014 Moderators Solution Report Posted December 8, 2014 Pentru prima intri sa editezi grupu la care vrei sa faci upgrade, exemplu de la Membru la Super Member, jos de tot la: Group Promotion In primu dropdown alegi grupu la care vrei sa ajunga, si in aldoilea alegi la cate posturi sau dupa cate zile vrei sa ii faca upgrade. Pentru adoua problema, la permisiuni de categorie, ii scoti accesul sa nu vada categoria si gata. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now