Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. As dorii si eu niste pareri legate despre forumul DEXCS.ML

• Nu vreau critici de genul ,,Esti praf''. Vreau doar niste sfaturi , sau critici nejignitoare la adresa mea,mi-am dat silinta si eu cat si prietenul meu Imperial sa o deschidem, mentionez este deschisa de 6 zile.
  • Păreri Hockuri
  • Păreri staff
  • Păreri membrii
  • Păreri temă.

Multumesc!

link: www.dexcs.ml/forum

# Index-ul il voi baga cand am timp

• Downvote 2

www.dexcs.ml/forum cauta stafff6ndhnA6.png

Posted

pareri si critici sincere nu?

1. chat-ul  pentru copii mici , ar trebui scos .

2. la radio in loc de true ar trebui pus false , ca sa putem naviga si forumul nu doar index .

3. incearca ceva mai amplu in hook-uri , acelasi skin il vad la toti .

• Upvote 1

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• Moderators
Posted

Anuntul deasupra Chat-ului e oribil.

Scoate radio / Pune sa nu cante cand intri pe forum.

Theme Designed By Christian.

:)) Interesant. Vad ca daca modificati 2-3 backgrounduri (cel de sus e de pe indungi, nicio inventie personala), gata, tema facuta de voi :))

Parerea mea generala: NU deschideti forumuri daca nu veniti cu ceva nou fata de cele actuale. Majoritatea au staff de nici 14-15 ani (srry, te incadrezi si tu in aceasta categorie) care au cautat cum se face un forum.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nu am radio .. Cel putin eu nu am bagat .. si care ti-e problema mă tie ? in loc sa incurajati , voi descurajati .. halal

nu descurajam , incurajam sa invatati sa faceti ceva personal fara sa scrieti made by x . Va faceti de ras singuri .

Ai ceva erori in footer , dai de 2 ori back , nu mai merge .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.